Kävijälaskuri

perjantai 2. joulukuuta 2016

Joulukuun toinen tulla jolkottelloo


Aappenan virtuaalisen joulukalenterin toinen luukku!


Aappena huballa tonttutuulella


Mie räpiköin tässä jo toista joulukalenteriblogautusta, ihan vuaan huvin ja hauskuutuksen vuoksi. Sidon luukutukset aakkosiin ja kertoilen itselleni merkityksellisistä aakkos(t)en sanoista. Aakkosia toki enemmän kuin jouluaattoon päiviä, mutta en anna asia jarruttaa minua. Muotoseikoista viis veisaan siis jälleen kerran! <3

Huba Haba! <3


Bodaus, Bondaus, BadAssays eli PahaPerseily... Bodaus eli ole minun lajini, mutta tämä ei tarkoita, ettenkö olisi perehtynyt aiheeseen. Itse asiassa juureni ovat bodaustyylisessä treenauksessa ja olen todellakin tekemisissä bodaajien kanssa. Onhan Tiim Aappenan talliinkin peräti löytänyt tiensä Timo "Pode" Poutiainen ja hän ei todellakaan ole ainoa entinen tahi nykyinen bodari, jonkan tunnen. Bodaustyylistä treeniä tulee tehtyä yleiskuntokaudella ja kuuluhan ne massaliikkeet vähintäänkin apuliikkeissä ja kausittain myös voimanostoon.

Aappena bondautuu dorkailullaan yhhteisöön ;-)


Bondaus eli tunnesiteen luominen on miulle tärkeä asia. Yhteenkuuluvuus on tärkeä elementti immeiselläimelle. Voimanostossa ja voimailussa miulle tärkeää yhteisöllisyys, perheeseen kuulumisen tunne.


Pahaperseilemässä perse penkillä


I'm Bad Ass To The Bone ja äänekäs rock'n'roll on se mikä hiljaisuuden äärellä sykähdyttää. Hurriganes, Motörhead, onhan noita minkä tahtiin kehtaa ketkuttaa ja jyrätä, ja nostella painoja.

Hurriganes on my mind...


CD-levyt, Dorkailu, Donkkaus... Cd-levyjä miulla on ja vinyylilevyjä, enkä ole siirtynyt vielä mp3-soittimeen tai älyhöpelimellä musiikin kuunteluun. Ei vuaan tunnu luontevalta sellainen. Kasettisoitinkin tuntuu luontevammalta kuin ämpärifailien koneelta digitaalivermeksiin latailu.


Kaksi levyfriikkiä ja dj:tä samassa kuvassa, mie ja Pode

Donkkailua on tullut tehtyä, sillä koripalloa joskus koitin räpeltää. Donkkaamisessa olin parempi kuin oikeastaan missään muussa lajin osa-alueessa. Pitäis varmaan kokeilla donkkaako aappena vieläkin tykimmin. Ehkäpä ei.


Tää dorka donkkaa tykisti tai ainakin donkkasi...

Yhden dorkailu on toisen viisautta ja toisin päin, ainakin joissain asioissa. Jos ei koskaan tee mitään hölmöilyä eikä hölmöä, jää todennännköisesti paljosta paitsi. Dorkaa donkkailua kaikille! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti