Kävijälaskuri

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

aappenan joulukalenterin kolomos- ja nelosluukkuAappenalla pyhyyssädekehä piään ylä loistelloo ;-)

Aappena se läpsäyttää kaksi luukkua kehiin kertalaakista. Tällä kertaa elämän aakkoskaramelleistä imeskeltävinä lakritsaiset E ja Ähvä eli F noin niinkö nk. kirjakielellä sillee niinkö virallisesti. Pidemmittä pulinoitta, kalenterin luukkuja auki!


FATNESSII JA FITNESSII ja semmotTISSII ;-)


Elämä, eloisuus, elämänilo, erotiikka, esivalmistelut, ennakointi.... Elämä on iloinen asia, ainakin silloin kuin siinä eloisasti asiat ovat kohdillaan ja elämäniloa runsaasti. Synkkinä hetkinä voipi aina muistuttaa, että pahemmastakin on yli menty ja mennään jatkossakin. Erotiikka on mukava asia, enkä tarkoita pitsihepeniä, vaan hanin kanssa kupsuttelua, raappanahousuja, villasukkia, pusuttelua ja lokoisaa lekottelua. Mistä nyt itse kunkin marsumoodi päälle lähtee. Esivalmistelut ja ennakointi on tärkeää juttua niin elämässä, jumpassa kuin urheilussa. Tällä säästytään monelta vammalta, harmilta ja ketutukselta. Ja omat rituaalinsa ennen liikunta- ja urheilusuorituksia itelle ainakin muodostunut. Mistä nyt kukin fokuksensa saa, ja tsilleensä.

Aappena ja paljon iloisia kiloja...


Faarao, fitness, fatness, fatshaming... Miehän se fibromyalgikkona järsin vaikka faaraon käärinliinoja, jos se helpottaa kipuja edes vähän, edes hetkiseksi. Fitness-kuvioissa on miun mielestä paljon järkeä ja iloa ja hyvvee meininkiä ja tuttavissa löytyy body- ja fitnesspuolen entisiä ja nykyisiä puurtajia. Eivät ole omia lajeja, mutta kuntoilua, terveydestä huolehtimista ja urheilua se fitnesskin on parhaimmillaan. Fatness ei ole fitnessin vastakohta. Voipi olla vallan hyvät kolesteroliarvot yms ja kunto kohdillaan, riippumati rasvaprosentin suuruudesta tai vähäisyydestä. Myö kaik kun ollaaan yksilöitä ja miusta on tärkiää hyväksyä ihtensä sellaisena kuin kulloinkin on. Fatshamingia joutunut sietämään hyvin laihana ja anorketisenakin ja nyt urheilevana suurten painoluokkien (f)atleettinakin. On muuten aikalailla sellaista touhua se joka kertoo enemmän fatshamaajista kuin fatshamattavista...

Elämäneliksiiriä vesautomaatista aappenalle!


On muuten miusta ollut mukavaa naputella näitä joulukalenteriluukkuja. Toivottavasti kansasta ollut myös mukava lukea niitä. Hyvvee joulunajan odottelua ja kaikkee muuta sellattista! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti