Kävijälaskuri

maanantai 12. joulukuuta 2016

Aappenan joulukalenterin yhdeksäs - kahdestoista luukku

Aappena se pätkäyttää kehiin kertalaakista kunnon annoksen joulukalenterin luukkuloita virtuaalisessa joulukalenterissa...  ja taas kerran mennään aakkosten mukaan kalenteriluukuittain... Olkaatten hyvät, ja oottahan työ! <3


Kengät, kauhu, korttipelit,kisaaminen.... Kengät onpi hyvä olla jalassa juostessa, kävellessä ja kuntoillessa. Mieluiten käytän sellaisia missä varpaille tilaa ja nilkalle tukea. Olen tykästynyt voimailemaan HC-Gymin voimanostokengillä, muuten liikun aika paljon lenkkareilla ja Gazozin salikengillä.
Kengät onpi jalassa kummallakin vaffalla mavettajalla

Kauhukirjoista, -leffoista yms. tykkään kovasti. Kauhu on siis genre mistä tykkään. Kauhunhetkistä taasen tosielämässä en ole nauttinut enkä paniikintunteista myöskään. Kisaamisesta taasen tykkään nykyään, kun se ei aiheuta kauhuntunteita. Korttipelejä harvemmin pelaan, vaikka ne ovatkin lautapelien ja flipperin ohella miulle mieluisia ajanvietteitä.

Lepäämässä vettä lipittäen aamuvaakan jäläkeen BullfarmillaLaulaminen, leikkiminen, lentäminen, laskettelu, lepo... Laulettua on tullut mutta en ole siinä kovin hyvä. Taustalaulu Uusi Laine bändissä taasen on mukavaa. Leikkiminen pitää mielen virkeänä. Miulla on lentokammo, lentäminen siis ei ole se miun juttu josta nauttisin kauheasti. Laskettelin viimeksi teininä. En ole siinäkään järin hyvä. Lepäämisessäkään en ole mikään taidokas, voisin levätä enemmän. Opettelen tässä kuitenkin aina vain paremmaksi.

Voitonmaljat menossa!!!!


Massa, massanhankintakausi, metronomi, mittaukset, mittanauha, makaaminen, maa, multa, malja... Maassa makaaminen massakaudella multaa sormissa pidellen, mitaten maailmaa silmillään,. mittanauhat ja metronomit unohtaen, on miusta aika mukavaa puuhaa.Hassutteu on nautinto, parhaimmillaan


Nauttiminen, nautinto, naisurheilijuus, naiseus, nappikauppa.... Naiseus ei ole miulle mikään identiteettijuttu. Olen nainen, mutta en ajattele että se määrittelisi minua. Naisurheilijuus taasen pirtaani sopii. Nautinto on taasen elämässä nautinnollista. Nappikauppa mukavampaa kuin suurbisnes. Hyvää elämää! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti