Kävijälaskuri

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Kyl se kroppa tästä taas alkaa koossa pysyä ;-)

Talvi ja alkukevät oli kyllä melkoista "polvi otti sitten taas osumaa kaatuessa taikka yhteentörmäyksessä"-kimaraa. Kun yhdestä kivusta ja vaivasta pääsi yli, tuli jo seuraava ja meikäläinen alkoi jälleen kulkee kankeasti, ankeasti, linkaten ja konkaten. No, sisulla, levolla ja kuntouttavalla jumpalla ja esim. polvilämppärien käyttämisellä ja vajaalla liikeradalla tehdyillä kyykyillä, siitä selvittiin ja nyt kävely on enimmäkseen suht. koht. normaalia ja kyykätäkin voi.
Alkaa elämä taas hymyillä, kun fibromyalgia-vaivatkin ovat pysyneet erinäisillä konsteilla enimmäkseen siedettävinä. Ja kun aurinkokin paistaa, niin mikäs tässä aappenan köllötellessä elämäänsä tyytyväisenä.

Kyä ny gorillamisukan kelepoo olla ja köllötellä Gorilla Wearia yllään ku elo hymyilöö tuaas

Toissaviikonloppuna penkkasin Recoileilla 130 kg asti, viimeviikolla kyykkäsin to ja pe 130 kg asti totuttaen polvia taas kyykkäämiseen ja tehden tekniikkatreeniä, ja eilen pitkästä aikaa mavetin muutakin kuin bodypumppailua tai yleiskuntoa. 

I am soooooo hot and sexy and stron toooo ;-)
Tein maastavedossa ihan vaan kevyesti 140 kg asti RAWna, 150 kg tein briefseillä, 160 kg briefsit ja vetopuku yllä, ja 170 kg:lla totutin itteeni siihen infernaaliseen paineeseen mitä alhaalla juurikin vedon alussa tulee, ja ihan jäätävä painehan siinä tulee ja päätä kun alkoi sen verran särkemään, niin totesin että yhä se rauta kulkee tauonkin jälkeen ja että suurin ongelma on se että paine fibromyalgikkona aiheuttaa sellaista kipua, että ei tuota hommaa kyllä huvikseen tee. 

Gorilla Wear Finland makes the Gorilla Babe look sooooooo hooot <3
Koska en ole vielä löytänyt ittestäni masokistin vikaa ainakaan tuollaisissa hommissa, niin ei tuota turhan usein viitti tehäkkään. Ja nostan hattua heille jotka säännöllisesti rättirytkyt niskassa rautoja ryskäävät!!!!

I feeeeeel sooooo sexy and I am so ZEN <3

Uskon kuitenkin, että kyllä tässä kun jalat kantaa riittävästi, selkä kestää kun sille antaa riittävästi jumppaa ja lepoa, voi ihan tosissaan aloittaa ei-niin-kovin-väkevän kevään jäläkeen treenaamisen jollain muulla kuin hissunkissunvaapulavissun -painoilla. Ei niin että miulla ois mikkeen kiire mihinkään, kunhan eihän hosumalla tuu kuin turhia paineita, ähinää ja turhaa pasketta, mutta kiva kun piääsöö tuaas aikuisten painojen äärelle. 

KP Gymin tiimiläinen se ottaa rennosti Steel Bodyllakin Gorilla Wearin mukavissa pöksylöissä <3

Tosin jo ihan fibromyalgian kanssa ja töissä jaksamisen kannalta, pittee näitten alkutestaamisten jälkeen edetä vallan maltillisesti ja ottaa mahdollisimman paljon rennosti ja levon kannalta. Eilenkin oli mukavaa, kun vaihteeksi tuli tanssahdeltua ja naureskeltua reenaamisen lomassa. Ja on toi varustemavetus sen verran outoo puuhaa, että kyä siinä helposti alkaa naurattamaan kun peilikuvansa näkkee.

Gorilla Wearin vuaatteet yllä on helposti ottoo iisisti ja olla zen
Ja kun kerran homma tuntuu kropan ollessa paremmassa kunnossa taas, päätin että osallistun sittenkin elokuussa FPOn penkkauksen ja mavetuksen SMään, varsinkin kun se on samalla ihan Wabdlin maailman-Cup eli menee yhdellä kisalla kätevästi kaksi kärpästä samalla iskulla.

Aappena on zenisti ninja
Ilmoittauduin kisaan naisten avoimeen sarjaan varustemaastavetoon. Vähän jännittää, että miten saan kisaan mennessä nosto- ja taitotasoa nousemaan yli sen tason mitä se oli syksyllä kun pystyi vetäseen 185 kg hyvinä päivinä helposti ja huonoimpina jotenkin ja jolloin 200 kg kisanosto oli vain ajankysymys, jos ei tule loukkaantumisia ja tai pitkiä sairauskausia. Niitähän tuli, mutta taas mennään kohti sitä tavoitetta, että kisoissa saisi nosteltua ylös jotain muuta kuin pelletuloksia ja pilipalipimpelispompelissirkuspelleilyä. Nostakee peukut pystyyn, että heinä- ja elokuussa nousee rautaa ihan kisassakin oikeasti eikä leikisti! <3

150 kg briefseillä ylös ja alas näpsäkästi, vien yläselälle tarkoituksellisesti nostoa, kun se kyllä tuon kestää ja on tuo varustenosto muutenkin vähän erilaista kuin raakanosto
Ja onhan se hienoa, kun ihan vallan urheiluhallissa viikko ennen 37 v synttäreitänsä voi olla rahakisoissa kisaamassa rahapalkinnosta, SM-mitaleista ja World Cup -mitaleista, ja on mahdollista rikkoa FPOn, Wabdlin ja IPAn ennätyskiä samoissa kisoissa! Ja vieläpä kisata samassa kaupungissa missä käy töissä! Ja missä on ystäviä! Vähänkö hei kliffaa!!!! <3

Mie oon niin pop, mie oon niin aappena, uu jea! <3

Ja kun heinäkuussa vähän treenailen taas tuota kisaamista KP Gymin Heinäkuun kisoissa RAWmavessa, niin eiköhän sitä elokuussa nouse maasta muutakin kuin oma peppu. Ainakin toivottavasti. Päätin kuitenkin, että nuo kisat on ne tämän vuoden pääkisat, niin olisihan niissä hyvä saada ittestään ulos jonnisortin komia tulos.

Voimaurheilevan akkasen koivet ovat vallan sievät ja naarmuiset

Sen kunniaksi että suksi alkaa taas pikkuhiljaa luistaa ja varovaisten kokeilujen jälkeen voin todeta, että kyllä tässä voisi ryhtyä taas suht. aktiiviseen varustetreeniin, ja vetäistä nuo elokuiset kisat ja toki Bullfarmin kisat joulukuussa, lähden mukavalle luontoretkelle keväisestä kelistä nauttimaan. Reippailuja teillekin rakkaat mussukat!!!! <3 T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti