Kävijälaskuri

maanantai 3. huhtikuuta 2017

Kolmatta päevvee ma kuljen huhtikuuta vain ;-)

Se on oikkee hyvvee, haaskaa ja lystivä huhtikuista huomenta kaikelle kansalle ympär ämpär Suomen muaan, interniettilän ja missä sitten ikinä kuleksittekaan <3 Ootte kaek oikkee ihaniva ihmisivä! <3 Oon ylypiä teistä kaikista just tuollaattisena kö ootta ;-)

Kyä aappenan kelepoo kö Gorilla Wearin lakki ja toppi piäällä viihtyy ja Skipin juomilla tahti sen ku vuaan treenatessa kiihtyy <3

Jossain kohtaa oltiin viimevuoden syyskuussa ja nyt ollaankin jo seuraavan vuoden huhtikuussa. Talven synkimpinä tunteina aika mateli kuin etanat aamuhorroksessa, mutta nyt tuntuu taas että aika on liitänyt ja kiitänyt oikein siivillä tai vähintäänkin kantoraketin lailla. Silirimpsis, aprillikin meni ja pianko se Wappukin on sitten jo ohi? Noh, aewwa se ja sammakki, täsä hetkesä ollaan just ny ja se o just hyvä! Sen kunniaksi henkäys sisään, sellaattinen oikeen syvä! ;-)

Moikkelis koikkelis vuaan kaikki! Mie ossoon ihan vallan itte ottoo kuvaloeta ihtestäni... voe tokkiinsa kö oonkin niin kauhian keksy salikissanen... puuuurrrrrrrrnauskis mauskis <3

Tämän vuoden aion pyhittää, ja toki loppuelämäni myös, ihteni ja tarpeitteni kuuntelemiselle, levolle, ilolle, nautinnolle ja rakkaudelle. Olisi vaikka mitä projekteja ja mahdollisuuksia. Olisi vaikka mitä kisoja. Ois sitä, tätä ja tuota. Loppujen lopuksi kuitenkin joka aamu herätessä ja joka ilta nukkumaan mennessä (tai mikä nyt kulloinkin on valve- ja unirytmi), on tärkeää että on nk. hyvillä mielin nahoissaan. Kokee olonsa hyväksi, halutuksi, rakastetuksi, toivotuksi, välitetyksi, ja onnelliseksi. Aurinkoineen ja myrskypilvine päivineen.

Happiness, love, joy joy.. Onnea, rakkautta, nautintova ;-) 
Miul on kuitenkin diagnosoituna vakavaoireinen astma, pöly- ja siitepölyallergioita, krooninen uniongelma, ADD, fibromyalgia, melekoisesti erinäisistä syistä johtuvia ruoka- ja lääkeainerajoitteita, kropassa on erinäisiä rakennepoikkeamia ja onpi skolioosia, luissa rasittumia ja luupiikkilöitä, jne., joten eiköhän miulla ole kaikki muaailman oikeudet reilu 36,5 -vuotiaana ihan vaan ottaa iisisti ja hötkyilemättä. Olla terveen itsekäs ja elää oman kehon ja mielen tarpeitten mukaan.

On itkun aika ja on naurun aika ja on levon aika... eivätkä ne aina katso aikaa ja paikkaa <3

En mie halluu herätä joku päivä kuolinvuoteellani ja todeta että juoksin pää kolomantenakymme jalakana tavoitellen katoavaista mainetta tahi mammonaa, mitä lie ulokoesta kauneutta, tai onnea joka miulla on jo käsillä, kunhan vain pysähdyn ja rauhoitun sen äärelle.

Stacker2:n 6 Hour Power ja L-Carnitine hyviä ja toimivia juomia ovatten ja Skipin kiposta Sportsdryckiä treenin aikana ja treenin jäläkeen All Sports Labsin Amino fusionia kelepoo juoda.. jaksaa ja pallautuu paremmin ja olo onpi lupsakampi kaikinpuolin muutenniinkii :-)

"Joka haluaa arvostella muita, oppikoon ensin arvostelemaan itseään. Ja joka haluaa tuntea toiset ihmiset, tuntekoon ensin itsensä." - Lushi Chunqiu. "Hyvää mieltä ja iloa ei saada vallan suuruudesta, ei rikkauden runsaudesta, ei ruumiin vahvuudesta eikä pöydän antimien yltäkylläisyydestä, vaan hengellisestä kehittymisestä ja hyvästä omastatunnosta." - Pyhä Johannes Krysostomos.

Jumppapöksyt jumppajalakaan ja jumppajuomat jumppasuuhun, mihkäs muuhun, ja ilomielin kaikessa rauhassa ja mielen rauhalla jumppaamaan :-)

Yllä sitaateissa minua viisaammat asiat hyvin ilmaisevat. Siksipä ne siinä onpi esillä, kun turha miun on pyörää uutelleen keksiä ja aivoitella jottaen mikkee on jo sanailtu oikkee hyvi ja hövelisti jo minua ennen.

Gorilla Wearia ylle ja hyvillä mielin jumppaselle ;-)

Mie halluun olla onnellinen, ja onnellisuuteni kannalta on loppujen lopuksi jokseenkin yhden tekevää mitä mitaleja ja titteleitä ja ennätyksiä jäläkeeni jätän, kun jätän muaallisen tomumajani aikanaan. Onnen kannalta myös raha on pitkälti paha, sitä on hyvä olla sen verran että on vaatetta, ruokaa ja kämppä. Muuten siitä tuntuukin lähinnä olevan vain haittaa ja pahaa. Järetöntä ois arvonsa menettävän valuutan perässä juoksennella. Rakkaus pysyy, kun sen antaa pysyä. Rakkaus kasvaa ja kukoistaa, kun sille antaa mahdollisuuden ja kun sitä vaalii rakkaudella. Rakkaus on kaikki mitä tarvitaan, lauloivat hipit. Mokovatkin turjakkeet rasittavine renkutuksineen olivat oikeassa.

Pinkkinä söpskykkänä, hihihi <3


Fibromyalgia, add, yms. kuitenkin ainakin miulla ovatten sellaisia että niitten kanssa pärjää parhaiten kun elämä on rakkaudentäyteistä, kiireistä, levollista, armeliasta ja täynnä naurua ja iloa. Stressillä saa vaan ittelleen harmaita hiuksia, ilmavaivoja, kipuja ja pännityksiä.

Niin sumeeta ja pinkeetä... pinks!


Kivut pysyvät parhaiten poissa ja keho kukoistaa parhaiten, itellä ainakin, kun liikuntaa on monipuolisesti ja maltillisia määriä kerrallaan ja se on mielekäst, hauskaa, lupsakkaa ja kivaa. Tavoitteisiin ja unelmiinsakin pääsee parhaiten, kun ottaa rennosti ja pittee haaskaa. Turhalla jäkittämisellä suaapi vuaan omat ja muitten hermot kireelle ja raudatkaan ei liiku sitäkään vähää kuin naurunremakan saattelemana kannustavassa ilmapiirissä huumorin ja sallivuuden kukoistaessa ympärillä.

Ei meillä kellään aikaa loputtomiin tomumajassamme ole, joten olokaamme ollaksemme ja eläeksemme <3


Aiemmasta viestinnästäni varmaan voi päätellä, että kisaan tänä vuonna hyvin eri pohjalta kuin viime vuonna. Ja ajankäyttöä suunnittelen aina vain enemmän riemu, nautinto, lepo ja hyvinvointi edellä. Mahdollinen kilpailumenestys ja muutamat pienet rahavirrat seuratkoon sitten hyvää oloani perässä, tai olkoot olematta ja tulematta. Pääasia on että elämn näköistäni elämää. En halua enää skipata hetkeäkään mahdollisuutta elää, nauttia ja riemuita siitä mitä minulla on. Nautinnollista kevättä teillekin!!!! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti