Kävijälaskuri

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Miun kunnosta, kuntoilusta, urheilusta ja kisailuista...

Aappena is Krisse's slang and means same as monkee/monkey, which means "monkey",,, And because one of Krisse's sponsors is Gorilla Wear, it is logical to wear gorilla mask... isn't she very luuuvely gorilla lady? <3
Aappena on Krissen ommoo kieltä ja tarkoittaapi apinnaa eli "apina"a.. Ja koska Gorilla Wear on yksi Krissen sponsseista, gorillamaski on enemmän kuin paikallaan... on hää vuaan niin seksikäs gorillamisukka <3
KP Gym team shirt, Recoil and Gorilla Wear
suite me very fine... kyä nua KP Gymin
paita, Recoil ja Gorilla Wear minnuu hyvin
pukkee <3
Hyvvee pyhäpäevvee, sunnuntaita ja muuta sen sellaista kaunista ja ihanata! Tampereella paistaa aurinko ja asiat ovat relasti. Nami nami! Tännään plaaneina valua iäänestämmään ja vetämmään AappenaWoimaZen -jumpparyhmää (ent. voimanostoryhmä).

Koska en ole kisannut tänä vuonna todellakaan samaa tahtia kuin viimevuonna, niin osa ihmisistä on jotenkin luullut, etten kilpaile enää ja olen tyystin siirtynyt joko kuntoutumaan taikka valmentamaan. Ymmärrän toki näkemyksen, mutta viimevuoden reilu kaksikymmentä voimailukisaa saman vuoden aikana oli aivan jumalaton tahti, jota ei todellakaan voi suositella oikein kenellekään. Tulipa sekin nyt sitten kokeiltua. Kaikkea sitä, aika aikaa kutakin, ja pässiä narussa, ja silleensä.

Harris Stability Systemsin Recoil on vallan hyvä vermes... I recommend RECOIL <3
Oli ilmiselvää että tänä vuonna sitten mennään eri pohjalta kuin viimevuonna. Treenataan, kuntoutetaan, levätään, tehdään pr:ää ja personal trainer- ja valmennushommaa (miullahan on oma Tiim Aappena jossa meillä yhteistreenausta ja lisäksi kisatiimiä), ja muutenkin edistetään hommia, jotka jääneet aktiivisen kisaamisen jalkoihin.

Jee jee jee! <3
Muistutuksena viimevuoden mukava huipentuma, joka kannattaapi käydä lukemassa, jos on päässyt unohtumaan, että olen ihan aikuisten oikeasti kaiken huumorin, hassuttelun, pr:n ja indieleffanäyttelijyyden yms. alla ihan vakavissaan ja tosissaan treenaava ja kilpaileva urheilija, joka kykenee tekemään peräti ennätyksiä.

KP Gym hyvä tiimi olla, kehittyä, kisata... ohjata ja urheilla.... <3

Juu, jotkut nostaneet enemmän raakanakin, ja oonhan miekin salillakin, mutta kisa on kisa ja liiton ja painoluokan ja sarjan ennätys on aina ennätys. Ei niin että se ois maailman paras ja lähelläkään kaikkien aikojen parhaimpia ennätyksiä, mutta ennätyspä nyt kuitenkin. Ja huiputkin ovat aina jostain lähteneet kipuamaan ylöspäin. Ja kuten etenkin pitkään tehneet itetävät, harvemmin kenenkään kehitys missään on lineaarista, sillä asiat tuppaa menemään silleen eessun taas ja on off -kausia tulee kipeenä olon vuoksi yms....

Vaikka juttu rönsyäsi nyt paljonkin lukijan kannalta, niin muistutettakoon kansaa myös siitä, että tänä vuonna kisasin useasti ja vieläpä yhtenä päivänä, KP GYMillä 7.1.2017.... On ollut sen jälkeen "hieman" tarvetta lepäämiselle. Etenkin kun fibromyalgia-diagnoosin sain vasta loppuvuodesta, ja voin sanoa että se ei ole mikään maailman helpoiten helpotettavissa ja hoidettavissa oleva tila. Ja juuri nyt onkin suurimpia prioriteettejani terveyteni ja sen keskiössä fibromyalgian, add:n ja uniongelmien hoito.

Haiharan kartanolla chillaamassa lauantaina kuoro- ja jousisoitinmusiikkia kuuntelemassa

Olen nostanut painoja koko eloni lähtökohtaisesti nk. raakana eli RAWna tai kuten klassinen voimanosto -ilmaisulla sitä myös kutsutaan. Ja jopa siteet eivät ole ne tutuin juttu miulle, mutta nykyään ihan sujuvasti käytän polvilämppäreitä, hanskoja, rannesiteitä, nk. slingshoteja catapulteja ja recoileja, ja tuntuu siltä että varsinaisessa urheilumielessä ihan fibromyalgiasta, miun rakennevioista, skolioosista yms., on varustepuoli huomattavasti järkevämpi minulle kuin ilman varusteita nosto.


Erittäin pirtsakkana mystisiä miettimässä

Teen kuitenkin treeniä ihan rakkaudesta rawnostoon yms. paljon ihan ilman varusteita, mutta penkissäkin nyt kun olkavarsi kestää taas jonnisortin treenaamista aivan erilailla kuin loppu- ja alkuvuodesta, niin menen raakana tiettyyn pisteeseen asti ja sitten slingshot/catapult/recoil/-meiningillä eteenpäin. Ja lisäksi pyrin pitämään varsinaiset voimatreenit aika lyhyinä, ja venyttelyjen, liikkuvuusjumpan, joogan yms. pitkin päivää, ja ennen ja jälkeen treeniä tapahtuvaksi.

Virn ;-)
Myös vastuskumit, jumppapallot, omapainoharjoittelut, kävely yms. on olennainen osa elämääni fibromyalgia-kuntoutujana. Aikalailla muotoutunut oma tapa treenata ja olen siirtynyt siihen, koska se saa minut voimaan hyvin ja voin myös voimailla viikoittain ilman että minulle iskee hirvittäviä rampauttavia, oksentamaan saavia kiputiloja, taikka jotain muuta ikävää.
Ja on todella mahtavaa että nykyään on niin monenlaisia tasapaino-alustoja, piikkimattoja, putkirullia yms. joilla lihaksiston ja kiputilojen hoito onnistuu vallan helposti. Hienoa, että on kaikenmaailma penkkipunnerrus"ritsoja" joilla voi penkkipunnertaa, punnertaa, tehdä leukoja, yms. sekä kuntouttaen että ylilastaten ja koviin painoihin totutellen. Toimii myös hyvin lämmittelyyn ja palauttavaan liikuntaan.


Rento meininki ja lupa levätä ja jumpata duuniaikana on hyvii juttui KP Gymin toimintakulttuurissa... unelmapaikka olla duunissa urheilijana ja valmentajana, vaikka Tampereelta Turkuun matkustaminen viekin mehuja..

Tähän pieni tiedotteen tynkä Tiim Aappenaan ja miun voimajumppailuun liittyen:
Moni tietää monen valmistajan slinkkarit ja katapultit ja muut sen sellaiset, mutta valitettavasti kovin moni ei tiedä ja tunne Recoilin apua, tukea ja voimaa <3 Toimii niin kuntoutuksessa, palautuksessa, tekniikkatreenissä kuin penkkipaitatyyliin treenatessa tahi kisatessa... Näitä valmistaa Harris Stability Systems Australiassa ja Suomessa niitä voipi sekä testata että ostaa KP Gymiltä Turusta (Pyöräkatu 5).
Tiim Aappenalla ja etenkin tiimin liiderillä Krisse Aappena Tuominenlla nyt testauksessa ja käytössä Recoilit ja niitä tarkoitus käyttää Nääshallin Penkkikarhujen punnerruskisoissa

On ollut myös suuri apu, että Lielahdenkatu 3ssa Tampereella sijaitseva Natural Woima & Wellness,  Skip Finland ja Gorilla Wear Finland sponssaavat minua. Skipin, Daburin, All Sports Labsin tuotteilla olo on parempi ja moni vaiva olisi esim. ilman Skipin niveltuotetta taikka All Sports Labsin Amino Fusionia, paljon pahempi. Ja onhan se kiva kun sponssauksessa ei kyse vain miun urheilusta vaan kysellään laajemminkin voinnista, ja kun fibromyalgian voinnissa mielekäs ja hauska tekeminen on tärkeää hoidollisestikin, niin noissa kuvioissa on ollut kaikkea hauskaa ja rentoa pr-hommaa, joita on ollut kiva tehdä ja joita pystyy tekemään, vaikkei kipujen vuoksi kunto aina paras olisikaan. Suuret kiitokset siis Natural Woima & Wellnessin Markon ja Skipin plus Gorilla Wearin Harrin ja muitten suuntaan!!!!!

KP Gym is very international gym...
Suuri kiitos myös kaikille muille tukijoille: Essel Design, Satelnet, Scissor Sister, Vegekauppa, yms... Olette oikein upeita ja ihania ja kiitos ihan kaikesta tuesta. Tattis myös kaikille treenaus- ja kisatiimiläisille omassa Tiim Aappenassa. Ilman teitä ois ihan hiljasta tehä mittään.... Ja tattis myös AappenaWoimaZen -jumpparyhmälle, ihanaa kun homma toimii teidän kanssa!!!! <3

Seuraava kisa tosiaan Nääshallin penkkikarhujen penkkipunnerruskisoissa la 29.4. ja samana päivänä kisaan myös Suomen Pashin Spoudari -kilpailussa... Eli saahan ne sponsorit taas kisanäkyvyyttäkin kivasti... <3 Ja kovasti innoissani odotan KP Gymin heinäkuun kilpailuja siltä osin, että millaista rautaa silloin raakana saan ylös mavesta, vaikka miulla pääjuttuna urheilumielessä on varustepuoli tällä hetkellä... No, johan tässä tuli kaikenlaista... tarttee lähteä vetämään ryhmää. VOIMAILEMISIIN! T. KRISSE TUOMINEN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti