Kävijälaskuri

perjantai 28. huhtikuuta 2017

Wappua, Tapparaa, AappenaWoimaZen jumpparyhmää ja Suomen Pashinta Spoudaria

Se on ny melekoenen viikonloppu ja tulevan viikon alku ny edessä!  Äsken toipilaana kävin apoteekissa, ruokakaupassa, ja samassa rakennuksessa sijaitsevasa kuntosalissa levähtämässä AappenaWoimaZen -jumpparyhmää vetäen ja leväten. Huomenna Nääshallilla Nääshallin penkkikarhujen penkkipunnerruskisa, jossa olemme Tiim Aappenalla ainakin Pode, Tapsa, Jouna ja mie ainakin valmentajana ja kunnon mukaan myös mahdollisesti nostamasa. Kisojen jälkeen yliopiston PINNI B-rakennuksen 5. kerroksessa on mahtavasti meillä meininkiä.

 Tiim Aappenalla menemme pitämään hauskaa huomisiin kevätkisoihin. Nostetaan mitä tulee alas ja nauretaan. Ei jaksa turhia stressata siitä että jotain tuloksia tarttis väkisin puurtaa. Ei kuulu meidän tyyliin. Haaskaa sen olla pittee. Nih!


Kisojen jälkeen kuljemme Pinni B-rakennuksen TAIVAANKANSI-kampuskappelille syömään, lepäämään, jumppaamaan ja kilvoittelemaan siitä kuka saa Suomen Pashin Spoudari -tittelin <3 Illan aikana myös discoamme... Nam!Maanantaina kokoonnumme klo 15 alkaen AappenaWoimaZen -jumpparyhmällä Kalevassa Kalevan sokeain koulun leikkipihalle sinne missä on se puukatos, varsinkin jos sadetta pukkaa... Joogataan, meditoidaan, aerobista, voimakelkkaa... yms... Wc on käytettävissä lähettyvillä. Ja tarvittaessa voimme siirtyä lähistölle sisätiloihin pahan ilman yllättäessä.Klo 16 tiistaina 2.5. kokoonnumme AappenaWoimaZen -jumpparyhmällä Tammelassa järjestötalo Arttelin kuntosalille. Keskiviikoksi tarkoitus siirtyä KP Gymille hommiin. La 6.5. AappenaWoimaZen -jumpparyhmä kokoontuu KP Gymillä Turussa jossa olen tuolloin myös touhuamassa. Että tältä pohjalta etiäpäin. Johan siinä on tuleviksi päiviksi hommaa... Siitä seuraavan viikon ajattelin lähinnä maata ja naatiskella elämästä.Se on muuten kiva kun aurinko paistaa ja on muuten vaan jees kelit. Pännittääkin vähemmän. Tapparan voitonjuhlaa en kyllä mene, kun en tykkee meluisasta meiningistä. Juhlistan sitä ihan hiljaa muualla. Hyvvee kevättä kaikille! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti