Kävijälaskuri

torstai 13. huhtikuuta 2017

Kolmastoista mutta vain melkein perjantai

Se alkaa olla kevät taas ja aurinkokin välillä pilkistelee. Nami nami ja nannandeeros! <3 Oikkee hyvvee kevättä teille kaikille russukoille ja nussukoille!

Mie ja ihan normaalit duunireleet <3 Gorillamimmi duunipaikallaan

KIITOKSIA KIITOKSISTA!

Toverini Timo "Pode" Poutiainen on intoutunut bloggaamaan suhteellisen aktiivisesti viimeviikkoina ja sydäntäni lämmitti kovasti uusimmassa bloggauksessaan miulle osoitetut kiitokset. Ei kukkaan pelkillä kiitoksilla elä, mutta kyllä ne kovasti miellyttävät ja lämmittävät mieltä. Terkkui vuaan takas Timolle ihan kauhiast vuaan ja pietään lystiä kö nähhään!!!! <3


Mie ja yksi pomoistani KP Gymillä missä olen nykyään osan viikosta hommissa <3

TIEDOTE KAIKILLE JOTKA HALUAVAT SÄÄSTÄ LISÄRAVINTEISSA, VAATTEISSA, SHAMPOISSA YMS.!

Natural Woima & Wellnessillä kun käytte shoppaamassa, mainitkaa nimeni "Krisse", niin saatte 10 % alennuksen kaikista norm. hintaisista tuotteista!!!! <3 "Krisse" -koodia voi käyttää myös tilatessaan kaupalta sähköpostitse, puhelimitse tai vaikka postitse!!!! Eli nakatkaa tilausta Natural Woima & Wellnessille haluamallanne viestimellä ja mainitkaa tilauksessa "Krisse", niin saatte 10% alennuksen kaikista norm. hintaisista tuotteista!!!!!!! Postittavat tilauksesi, asuit sitten Nokialla, Turussa taikka Rovaniemellä!
Harrisin polvisitteet rules ok!!!! <3


TIEDOTE JUMPANNÄLKÄISILLE!!!!!! <3

Urheilija Krisse Tuominen aloittaa KP Gymillä kaksi treeniryhmää: läskiryhmän ja naisten poweriryhmän!
Yhteistreenit ja ryhmätapaamiset ovat salin asiakkaille ilmaisia! Naisten poweriryhmä on tarkoitettu kaikentasoisille ja kaikenlaisille naisille, ja läskiryhmään tervetulleita ovat kaikenlaiset ja monen kokoiset laihduttajat. Henkilökohtaiset personal trainer -ohjaukset ja treeni- ja dieettiohjelmat ovat maksullisia. Lisätietoa khudayarov.powerlifting@gmail.com ja urheilijakrissetuominen@gmail.com sähköpostiosoitteista, tai Facebook-viestillä tälle sivulle tai Krisselle.

Salilla on kiva välillä päästä sisäinen petonsa ulos <3

Todettakoon nyt tämäkin asiantola

KP Gymillä taas tänään tavoitettavissa iltaan asti urheilija Krisse Tuominen! Hyödyntäkää toki kernaasti Krisseä, joka mielellään jeesii treeneissä, kannustaa ja tekee personal trainer-hommia. Tehdään tästäkin yhdessä jälleen maailman paras päivä!!!
Juurikin tämä kyseinen pusuapina saattaa olla löydettävissä KP Gymin jumppa-alueelta jos olet onnekas <3

Että ei muuta kuin hyvvee huomenta vuaan koko muaailma!
Kaunista päivää toivotan teille kaikille rakkaille vompateille! T. Krisse Tuominen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti