Kävijälaskuri

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Voitto Nääshallin penkkikisasta ja Tapparan voitonjuhlat

Eilen oli Nääshallin Penkkikarhujen penkkipunnerruskisat, joihin osallistuimme Tiim Aappenalla. Sen jälkeen siirryimme juhlimaan voittoisaa kisareissuamme Yliopiston Taivaankannelle Pinni B-rakennukseen. Huhujen mukaan meille oli myös järjestetty voitonjuhlat keskustorillakin, mutta saattaa kyllä olla niin, että ne olivat mahdollisesti toiselle tunnetulle urheilutiimille, nimeltänsä Tappara. Tapparan juhliin emme ennättäneet, sillä meillä oli suuri tarve juhlia omia onnistumisiamme ja hauskaa oli.

Pode bändäripimujen ympäröimänä Nääshallilla

Nääshallin Penkkikarhujen kevätkisoissa oli ennätyksellinen määrä yleisöä ja osallistujiakin kiva määrä. Sarjoja oli kolme: naiset, hermafrodiitit ja miehet. Lajeina oli perinteinen penkkipunnerrus kolmella tuomarikomennolla ja sotilaspenkkipunnerrus.

Krisse tankoapinana ja Pode nostamassa

Tiim Aappena osallistui penkkipunnerruskilpailussa miesten, naisten ja hermafrodiittien sarjoissa. Voitot tulivat naisten ja hermafrodiiittien sarjoista. Jouna nosti 60 kg, Pode 100 kg, Krisse 115 kg, ja Tapsa 120 kg. Mie siis olen tuo 115 kg nostanut Krisse. Ihan jees suoritus, vaikka ite sanonkin.

Suomen Pashimmat Spoudarit Krisse, Pode ja Jouna

Kisojen jälkeen siirryimme Tappara-faneja kaupunnilla väistellen Yliopistolle, jossa nautiskelimme ruokaa. Nauroimme, discoilimme, tanssimme, nauroimme, ja kisasimme kovatasoisen Suomen Pashin Spoudari kisan. Tiim Aappenan väellehän ne palkinnot tässäkin kisassa ojennettiin. Ollaan me vaan niin mahtavia. Hyvä me!!!!

Tiim Aappena luottaa Recoiliin... Niissä on woimaa kuin apinalla! <3


Menestyksekkään päivän ja illan jälkeen lepäilimme porukalla tämän päivän, saatoin Poden junalle, kävin kaupassa, poikkesin moikkaamassa tuttua respan tätiä kuntosalilla ja humaltumassa naurustamme, kävin siivoamassa Taivaankantta, ja nyt bloggaan. Että tällainen Wappu tähän asti! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti