Kävijälaskuri

tiistai 25. huhtikuuta 2017

Aappena Woima Zen -jumpparyhmä, Natural Woima & Wellness, Jouko Holma, ja muuta hubaa

Possijärvenk. 3, Tampere
Tervehdys wuaan Wappuaaton viettoon hiljentymään taipuvaisista kansanosan edustajista! Se on aappena täsä moro! Käväsin tännään muuten kahesti spontsorini Natural Woima & Wellnessin business-imperiumin päämajalla Tampereen Lielahdessa ja tuli muunmuassa jaettua kansalle virman infolappuja, jeesittyä asiakkaita, tuotua eräs asiakas toisaalta liikkeelle, juotua hyvvii juomia, ja naurettua oikein palajon. Sainpa myös lisäinfoa Jouk Holman tulevista hoitovisiiteistä kaupalla!!!!!
Kansanparantaja Jouko Holma on jatkossa  tavattavissa torstaisin tilausten mukaan 10-15 välillä Natural Woima & Wellnessin tiloissa, osoitteessa Possijärvenkatu 3. Ajanvaraukset saa Joukolta itseltään numerosta 040 8424 698, josta hänet tavoittaa arkisin 9-16. Jouko lupailee tarjoavansa "pysyvää apua moniin tuki- ja liikuntaelinten särkyihin ja vaivoihin!", ja hyvä kokemus allekirjoittaneellakin hänen hoidostaan. Lue lisää ja katso videoita Joukon sivuilta.
LAUANTAINA!!!! TULE SINÄKIN!!!!

On muuten lauantaina sitten aappenalla ja muilla Tiim Aappenan väkeläisillä edessä Nääshallin keväiset penkkikarhujen kisat. Sinne suuntaavat ainakin piääaappena Krisse, Pode, Jouna, ja varmana muitakin aappenoita. Tulee ne raudat ylös mitkä on tarkoitus tulla. Rennosti -nääs!

Kisojen jälkeen onpi luvassa yliopistolla hengailua, safkailua, Suomen Pashin Spoudari -kisat ja muuta hassun hauskaa ja hassunhauskaa klo 16 alkaen että tervetuloa. Nih!


On muuten Natural Woima & Wellnessissä hjuvat alet monissa
tuotteissa ja "Krisse" sanomalla kassalla saapi 10 % alen norm.
hintaisista tuotteista <3
Sain Natural Woima & Wellnessin Markolta testiin AllSportsLabsin Guarana Capsules -purkin kokeiluun ja kvaranakapseliloita onpi aappena testannut. Tykkeen muuten niistä enemmän kuin kofeiinikapseleista. Tulee enertsinen olo, mutta ei nk. es-pördöspärdö-teinix-pärinä ja päällä huommattavasti parempi fiilis ja fokus. Toimii niin aamuteen sijaan nappaistuna taikka ennen treeniä. Uaattelin pistee myös kisatestiin lauantaina ja kahtoa kuin jaksaapi niitten voimalla aappena jumppailla pitkän viikon jälkeen.

 On muuten mukavata kun meillä on ollut aktiivisesti AappenaWoimaZen -jumpparyhmän tiimoilta tapaamista, suunnittelua, jumppaa, miittejä ja muuta sen sellaista.... toki lauantaina miitti, mutta näillä näkymin myös perjantaina ja ensiviikon maanantainakin. On mukavaa mukavilla mielin jumpata ja harrastaa. Tullut aappenallekin takaisin riemu ja ilo tähän hommaan. On mukava olla edes hetkittäin jälleen innostunut. Nam!!!!! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti