Kävijälaskuri

tiistai 18. huhtikuuta 2017

Hyvvee pääsiäisen jälkeistä arkeen laskeutumista!;-)

Tervehdys rakkaat immeiset, elläimet ja immeiselläimet! Se on tuaas pitkästä vkonlopusta rämmitty suosiolla lävitte ja arki on jo koittanut. Töissä aappena möllöstellöö ja köllöstellöö. Prodigy soi taustalla ja treenikansa kalisuttelee laitteita ja vapaita painoja. Se on se soundimaailma mistä mie niin kovasti tykkeen. Nami! 💖💗💕💓

Mie vasemmalla, oikialla Anna Khudayarov, olemma KP GYMillä Suomen Turussa

Eilen meni päivä levätessä, syödessä, rentoutuessa, käydesä ruokaostoksilla, tehdessä ruokaa eilisen ja tämän päivän tarpeisiin, levätessä lisää, kävellessä pitkin luontoa, suunnitellessa tulevia viikkoja ja tämän vuoden kilpailuja yms. sen sellaista. Tännään sitten erittäin pirteänä ylös ennen uaamuseittemää, suihkun kautta vuaatetta ylle, ruokoo nuaamoon ja kohti juna-asemaa. Junalla Turkuun ja paikallisbussilla lähelle duunipaikkaa missä otin sitten kevyesti uaamuaerobista kevätaamun auringossa työpaikalle kävellessä.

WRPF FPO Night of the Champions will be held in KP GYM in july 2017... ARE YOU READY TO POWERLIFT?!

N. klo 11.25 aloitin hommat salilla pistäen salin telkkuja päälle, laittaessa niihin voimanosto-, bodaus- ja fitnessvideoita pyörimään, ja järjestellessä salia. Asiakaspalvelua, pr-kuvien ja videoitten kuvaamista, venyttelyä duunin lomassa, pomon kanssa palaveeraamista, mainosmateriaalin ideoinnissa yms. jeesimistä ja kommunikoimista graafikoitten yms. kanssa, ja pohtien tämän päivän treenejä. Kontaktointia valmennettaviini, ja muuta sen sellaista. Acdc, Motörhead, Hurriganes ja Prodigy soinut hiphopin, dancen ja trancen ohella. Aika jännä kombo, mutta toimiva. Raudat kulkevat kansalla ja kaikilla on kivvoo. 🏆🎅🎈

Anna Khudayarov ja mie vuoden 2016 MAD PRIDEilla syyskuussa


Tänä vuonna tosiaan voimailukisoina miulla on ensiviikolla la 29.4. Nääshallin penkkipunnerruskilpailut (+Suomen Pashin Spoudari -kilpailu Yliopistolla), kesäkuinen Askaisten Vahvin mies/nainen -kilpailu, heinäkuinen WRPF Night of the Champions KP Gymillä (RAWna maastavetokisassa) ja elokuinen FPO penkki- ja mave-SM ja WABDL World Cup -kilpailu, jossa kisaan varustenostajana. Marraskuussa onpi todennäköisesti Nääshallin Penkkikarhujen penkki- ja sotilaspunnerruskilpailut mihin tietenkin osallistun kilpailijana, valmentajana ja tiimin vetäjänä Tiim Aappenalla.  Joulukuussa taas Tatu Avola Memorial-kilpailu, jossa tarkoitus nostaa taas, ja mieluiten kunnon rautoja, jos vain kunto antaa myöten. Muina tänä vuonna kisoina Sappeen ja Ylöjärven X Run Finland-kisat joissa köllöttelen tsemppigorillana ja pr-pupuna hauskaa pitämässä.


Anna Khudayarov jeesimässä aappenalle penarättiä ylle...

Eli ei mitään älyttömän suurta kisaputkea, muttei myöskään laakereillaan lepäämistäkään. Ihan mukavata tästä siis tulloo. Sellasta suht. koht. tavoitteellista treenaamista ja kisaamista, mutta silleen niinkö hommaan hauskuuden ja vaihtelevuuden säilyttäen. Elämässä kö on mukavampi pittee hauskaa kö vuaan kurjistella kaeken aekoo. Että ee muuta kö lystivä touhuva teillekin!!! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti