Kävijälaskuri

maanantai 10. huhtikuuta 2017

Ritsalla kohti korkeuksia ja taivasnirvanaa

Rakastan elämääni nykyään paljon enemmän kuin monena menneenä vuosikymmenenä. En jaksa, viitti, vaivaudu, jne. kiduttaa itteeni anoreksialla, ei kiinnosta roikkua buaareissa alkoholisoitumassa, ei jaksa käydä ihteensä kiduttamassa massatapahtumis koska niis vaan tarttee käydä, jne., vaan elän omannäköistäni elämää. Elämääni kuuluu paljon kävelyä, paljon hiljaisuutta, meditointia, joogaa, jumppaa, voimailua, naurua, rakastelua, höpsöjen elokuvien katsomista, bloggaamista, omalaatuisen tiimin vetämistä, valmennuksia ja valmennettavana oloa... Aika hyvin palikat kohillaan ja silleensä. En viitti valittaa.

Erilaisia penkkipunnerrusritsoja
Various kinds of bench pressing slingshots

Kun meillä oli sunnuntaisella AappenaWoimaZen -jumpparyhmä, tää aappena koklasi Recoileja ja tällä kertaa nimenomaan Recoil-tyypillisesti treenaten eli kyynärpäitten kohdalla oikeaoppisesti pitäen. Siirryin normirecoiliin 80 kg kohdalla ja kympin korotuksilla sit 100-110 kg kohdalle ja 110 kgssä siirryin siihen uuteen ja 120 tuli myös vallan hyvin ja 130 kg tuli myös ja siihen sen verran piti laittaa puhtia että totesin etten mee sen ylemmäksi..


Skipiä poskeen Gorilla Wearia yllä niin kyä raudat kulukee <3

Tooodella suuri kiitos noitten lainaamisesta mun ja tiimini yms. käyttöön kuuluu KP GYMin aina yhtä iiiikkisihanalle Khudayarovin Annalle!!!! Recoil on kyllä paras tollanen apuväline mitä ikinä kokeillu ja oon kyä eri valmistajilta monia kokeillut ja käyttänyt. Omistan Metalin Catapulteista mustan eli löysimmän ja vahvimman eli oranssin, ja hc-gymin löysimmän slingshotin, ja noita oon monesti käyttänyt eri tavoilla... Catapultit ihan pellevehkeitä Recoilien rinnalla... ❤ ❤ ❤Gorilla Wearia ylle Natural Woima & Wellnessistä ja jumppaselle <3

I really have fell in luuuuuuv with Recoil ❤ Recoil is even better than Slinsghot Reactive which is very awesome gear.... eli jos joku blogiin randomisti eksynyt pohtii että mistä on kyse, niin edellä mainittu toiminta on penkkailua ritsaräteil ja kuten luvuista voi päätellä niin täs mennään uuteen nousuun.. ❤

Kyä näillä pärjäilee -jee jee jee! <3

Lyhyesti virsi kaunis, että ei muuta kun oikkeen hyvvee kevättä kaikille ja pitäkeepä ihtenne ehjinä ja dängä dängä pim pam pom! <3 T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti