Kävijälaskuri

tiistai 11. lokakuuta 2016

Aappenan kuviot suurenee!

Aikoinaan ihan pienestä kaveriporukasta kasvanut ihan oikea urheilutiimi Tiim Aappena, sen ympärille muotoutunut yhdistystoimintaa Aappenakoalition toimesta ja Vaffailupäivät ovat nyt laajentuneet.

Aappena vaffailemassa voimanostoskaboissa Porissa


Seuraava Vaffailupäivät on kaksipäiväinen ja sitä vietetään Tampereen lisäksi Turussa! Meinaan että Vaffailupäivien kulkeutumisesta Turkuun, syntyi vallan kokonainen toiminnallinen sunnuntainen toimintapäivä KP Gymille!

Kolme vaffaa KP Gymin valmentajaa: Krisse, Anna ja Virpi


Vaffailupäivät Goes Turku on yhtä kuin KP Gymin avointen ovien päivä ja aloittelijoiden treenipäivä, jota vietetään su 23.10.2016 klo 11:00–20:00! -Ilmainen sisäänpääsy -Ilmaista voimailun tekniikkaohjausta liukuvalla aikataululla -Vapaamuotoista ohjelmaa -Tarjouksia
-Yhteistyössä Team Aappenan Vaffailupäivät -Starring voimanoston maailmanennättäjät Zahir ja Anna Khudayarov, voimanoston suomenmestari ja mielenterveyskuntoutujien puolestapuhuja Krisse "Aappena" Tuominen, maastavedon ja penkkipunnerruksen euroopanmestari Virpi Knuutila, sertifioitu personal trainer Maria Christine - Paikka: KP GYM, Pyöräkatu 5 Turku 20380. - Lajiesittelyitä ja mahdollisuus tutustua voimanostoon, kädenvääntöön, bodaukseen, otevoimailuun, voimanais/miesurheiluun, yms... TERVETULOA!!!! <3


Aappena ei ole vuaan vaffa, vuaan myös söpö ;-)


Vaffailupäivien lokakuun osuus starttaa Tampereella la 22.10. ja meillä Tiim Aappenan, Aappenakoalition, Voimanostoryhmän, plus muilla innokkailla, aappenoilla on mahdollisuus mm. viettää mielenkiintoista shoppailupäivää Gazoz Shopissa tutustuen liikkeen vaatteisiin ja varusteisiin, vaffailla Steelbodylla ja jumpata Taivaankannella. Ja kun tästä on toinnuttu, virkeät aappenat suuntaavat päiväksi KP Gymille Turkuun! Tule Sinäkin mukaan!!!! <3 VAFFAA LOKAKUUTA! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti