Kävijälaskuri

tiistai 11. lokakuuta 2016

Kisakausi pärähti käyntiin!

Aappena se kävi kilpailemassa ihan valmennettuna, valmentaja Anna Khudayarovin valmentamana, sponsoroituna, tiiminomaavana, kahden henkilön huoltamana urheilijana Helsingissä su 2.10. Metal Nutrition Power Weekendissä. Oli muuten samalla aappenan ihkaeka varustevoimanoston kilpailu ja myöskin ensimmäinen kerta naisten -90 kg -painoluokassa, aiemmin kun tullut oltua +90kg -painoluokassa, tai sen GPC-liiton vastineessa -110 -luokassa.


On se sexyä kun rauta nousee, kun sitä nostaa

Ensimmäinen varustepuolen kisa ja peräti kertaheitolla WPC-liiton World Cupissa eli Maailman CUPissa. Jännitti palajon, että saanko edes yhteistulosta, mutta kiitoksia huoltajana toimineitten Iineksen ja Lexin, ja mahtavan valmentaja Annan, mie sain ihtestäni muutakin kuin hosellusta ja hutilointia aikaiseksi.

Katso kun aappena kyykkää, se hassunhauskaa on!


Ja kuinka ollakaan, aappena piääs nousemaan palkintopallille kolmesti, tuli naisten varustepenkistä hopeaa ja MaailmanCupista ja naisten parhaasta varusteyhteistuloksesta kultaa... Ee hullumpaa ekaks varustekisaksi! Vallan komia alku syksyn kisakaudelle ja kyllä aappenan oli helppo hymyillä, kun sateli mitaleja ja palkintoja orankimamman suuntaan!

Aappena koutsi-Annan ja Voimakääpiö-Vanessan kanssa!


Eipä tarvinnut kauaa odotella milloin apina saa nöyrtyä ja huomata kuinka ei paljon kullat ja mestaruudet auta, kun ei vaan kulje, niin ei kulje ja ylpeys käy lankeemuksen edellä! Porissa, kun la 8.10. Aappena kävi skabaamassa Rawvoimanoston kisassa ja onnistui mokaamaan kyykkynsä kolmasti!

Aina ee vuaan kuluje ja ny ee kulukenu!


Sellaista se joskus on ja nyt oli sitten se kerta, kun ei vaan kulkenut. Eipä siinä muuta kuin eteenpäin vaan. Huomenna taas treenit KP Gymillä Turussa ja jos vuaan kyydit järjestyvät, lauantaina olisi Savonlinnassa varustemaastavedon kilpailut. Ensiviikon viikonloppuna on Vaffailupäivät ja sitä seuraavalla ollaan tiimillä Forssassa kilpailemassa. Että kyllä sitä onnistumisen paikkoja piisaa... ONNISTUMISIIN! T. Krisse Tuominen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti