Kävijälaskuri

torstai 28. helmikuuta 2019

Torstaiset päivitykset

Hyvvee torstaagia kaikelle kansalle! Meikä abena se alkaa taas olla siinä kunnossa että tännäänkin olen ollut toimistohommissa, enkä ole edes kivuissani murissut ja jo kolmatta päivää tässä kuljen sisällä suurimmalta osin ilman sauvaa. Tänään ku ulkona huonompi keli kuin kahtena edellisenä, otin varuiksi sauvan, mutta etenkin sisällä se suurimmalta osin tarpeeton ja lähinnä varmemmaksi vakuudeksi käytössä. Kiva juttu on tämä.

Aabbenan tsöpöläinen toimistoluukki

Tiistaina todellakin olin iliman keppejä ekaa kertaa noin kahteen kuukauteen. Olihan se kulkeminen aika epävarmaa, huojuvaa ja kivuliastakin, mutta olipa nyt kuitenkin. Etteenpäin se etanakin matelee. Tiistaina ohvisehommien jäläkeen aabbena jumppaili hanin kanssa yhdessä.Tuli tehtyä sekä kahdella kädellä että eri käsillä vuorotellen mm.: ylätaljavetoja, ojentajia ja hauiksia taljassa, pään yli taljaa, kajakkisoutuliikettä taljassa sekä istualtaan että seisaaltaan. Lisäksi tuli tehtyä kuulantuyönnön apuliikettä jossa takajalan varaan tukeutuen mennään kyykkyyn ja siirrytään etujalan varaan työntäen kädellä tanko eteen ja ylöspäin, ja tuota tuli tehtyä eri syvyyksistä ja sekä työntäen että "heittäen". Tuon erittäin mukavan kokovartaloliikkeen lisäksi tein  eri kulmissa ja tavoilla kulmasoutua sekä kahdella kädellä että yhdellä kädellä. Lisäksi vastuskumeilla palauttelua, jonka jälkeen kävelin pakettiautomaatin kautta kotio.Edellisviikolla oli tullut pitkän tauon jälkeen tehtyä pienemmillä kuormilla bodaushenkistä jumppoo ylätaljalla pitkiä sarjoja tehden ja vastuskumeilla jumpaten ja omapainojumppaa yms. Eli kyllähän se tämän viikon jumppa oli vertailtaessa edellisviikon jumppaan, jo lähes voimajumppaa eikä satujumppaa 👅☺


#Vapriikki #Vampyyrit #Dracula #VampyyritVapriikissa

Tiistaina tuli Leatherheavenistä tilaamani uudet worker-housut, liekkikuviota ompeluprojekteihini, vauhtitikka rebellipun kera (kuten ylläolevista kuvista näkkyy) ja olkalaukku. Olkalaukun annoin hanille ja reebelitikkahuppari ja wörkkerihousut on miun asiallinen toimistoluukki-asuste nyt. Noita sisäänajaen tuli käytyä Vapriikissa Dracula -Vampyyrit Vapriikissa -näyttelyssä ja Pelimuseossa, Galleriassa, luontomuseon puolella ja Postimuseossa. Oli kivaa, kun käytiin kivalla poppoolla parisen kymmentä tyyppiä yhdessä vampyyrinäyttelyä ihastellen.

Nätti miniatyyri Vapriikissa #Vapriikki #Vampyyrit #Dracula #VampyyritVapriikissa

Näyttelyssä oli esillä paljon tietoa eri maitten ja alueitten vampyyritarinoista ja -uskomuksista. Oli esillä vanhoja kirjoja ja vihkosia joita on julkaistu tapahtumakuvauksina ja vampyyrioppaina. Oli runsaasti eri vampyyrielokuvista esim. maskeerausmallipäitä, Twilight-sankarittaren asureplikaa, Tru Blood -jääkaappia, vanhoja asuja, maalauksia yms. aiheesta.

himmuinen wampyywi-susi kuutamossa silmät kiiluen näyttelykävijöille murisemassa  #Vapriikki #Vampyyrit #Dracula #VampyyritVapriikissa
Esillä oli myös infoa vampyyrielokuvista, Troma-tuotannostakin Erittäin mielenkiintoinen näyttely, johon kannattaa tutustua ajan kanssa oikein kunnolla. Suosittelen. Ja samalla rahallahan voi samalla pääsylipulla katsoa kaikki muutkin näyttelyt Vapriikissa ja pelata vaikkapa flippereitä Pelimuseossa.Eilen keskiviikkona sain lähetyksen matkahuollon kautta, jonka hain kätevästi automaatista Tullintorilta. Paketti sisälsi proteiineja usiamman pakkauksen Timo Shopista, joka on nykyään yksi sponsoreistani. Siitä Timolle suuri kiitos. Aabbena niiaa, kiittää ja kumartaa.Yllä video sponssipuketin avaamisesta. Kyä ne kelpaa kuntoutua ja kuntoilla ja kisata jälleen, kun roheiinihuolto on kohdillaan meikäaabbenalla. Namiti nam! Uusia iloisia treenejä kohti tässä fiilistelen ja oikein lystit treenaamiset teillekin! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti