Kunhan rikon hiljaisuuden




  • Tervehdys blogini seuraaja, lukija tai muutoin vain juttujani hämmästelevä immeiselläin tai muun sortin olento! <3 Olen pitänyt blogitaivaalla tarkoituksella taukoa, sillä olen halunnut keskittyä omaan terveyteeni. Nyt kun virtaa riittää töihin tuloonkin, näpyttelen muutaman sanan iloksenne.


 Tuli oltua yli kolme viikkoa lähinnä leväten pedissä, joista yli kaksi viikkoa meni kuumeessa ja koko aika parannellessa lonkka-, takareisi- ja pakara-seutua, koska onnistuin liukastumaan, kaatumaan ja lyömään alastullessani tuon alueen sen verran lahjakkaasti, että tuolta alueelta repes lihakset. En mutissut vastaan, kun lääkäri määräsi vuodelepoa ja useita eri pillereitä.



Meni sitten ymmärrettävästi ohi kisa, jos toinenkin, mutta toiveikkaasti katson kohti maaliskuun puolivälin la 16.3. Iloisen Härän kansallisia penkkipunnerruskilpailuja. Nyt pystyy kulkemaan vain yhteen keppiin ajoittain tukeutuen sekä sisällä että ulkonakin. Tänään ajattelin hieman jumpastella ekan sairaslomalta paluun jälkeisen työpäivän kunniaksi.



Ensiviikolla tarkoitus harjoitella peräti jo toisen kerran No Stones UnTurnedin musiikkia toweri murhisnallen kanssa, joka läpsyttelee sekä kaupan että teeseitse -instrumentteja perkussio"rummuilla" meikäläisen kurittaessa ja mouriessa bassolla ja kitaralla.



Pe 08.03. meillä on keikka, jossa kolmas murhisnalle yhtyy soitantaan. Keikalla lisäksi piisien väleihin ja lopuksi taustanauhalta äänimaisemaa, plus visuaaleja kappaleitten ajaksi. Lämppään bändiäni ihan itte esiintyen akustisesti Krisse Chrissie Heart Sydän keikan soittaen. Levymusiikista vastaa mm. Dj Timppa.



Keikan luomalla energialla onkin hyvä tähdätä sen hetken päivän kunnon parhaaseen nostoon la 16.3. Turussa Iloisessa Härässä, jossa siis on ties kuinka monennet FPOn alaiset kansalliset penkkipunnerruskilpailut. Nähdään keikoilla ja nostolavoilla! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas