Vaihteeksi suomeksikin tekstiä

Tervettä päivää tupaan!


On se jännää ja huwjaa, sannoo aappena-naaras..

Olen saanut taas toiveita suomenkielisistä teksteistä ja videoista, vaikka niitä olen kuitenkin tehnyt voittopuolisesti. Jostain syystä tämä on päässyt unohtumaan, kun on välillä ollut englanniksikin. Hölmöimmät kommentit olleet, että en minä niitä oo kattonu enkä lukenu kun nehän on vaan englanniksi. Mielestäni Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa ei kyllä ole nimenä järin englanninkielinen. Mutta saahan sitä kommentoida vaikka sitten aika turhanpäiväisiäkin. Vapaa sana ja nuin puies päin. Nih.


Tämä blogiteksti ja ylläoleva video (roolipeleistä suomeksi) ovat siis kiihkeästi toivottua suomenkielistä materiaalia, vaikka kuitenkin toissakertainenkin bloggaus oli kyllä suomeksi ja minusta on runsaasti suomenkielisiä videoita netissä esillä. Toimikoon tämä teksti siis muistutuksena, että tämä blogi ja videoni ovat viimeaikoihin asti olleet enimmäkseen suomeksi. Koska minulla englannin kielinen teksti on luonteva tapa ilmaista ajatuksiani, olen sitä ryhtynyt tekemään, etenkin kun minulla on kuulijoissa ja lukijoissa ja katsojissa kansainvälistä sakkia, joka toivoo nimenomaan englanninkielisiä tekstejä.



Tuntuu taas siltä että miten päin olenkaan, niin olen aina väärinpäin. No, eipä se mitään. Aion jatkossakin lähtökohtaisesti miellyttää itseäni enkä muita näillä bloggauksillani.




Kuten ehkä tuosta kuvastakin yltä voi ehkä mahtollisesti jotain päätellä, niin ei tässä todellakaan olla pärseen nuolenta ja mielistely etellä männä. Kuvaan liittyvä ALENNUSKAMPANJA <-tuosta linkin takaa.



Ihan pakko hehkuttaa että tuli ostettua eurolla Bonus-kirppikseltä Mutant Chronicles -dvd. Kyseinen elokuva (linkki traileriinon mahdottoman inspiroivaa toiminta-steampunk/cyberpunk/-grim-sci-fi -pläjäysttelyä.. Rakastettavan pienehköllä budjetilla ja nuhjulla meiningillä tykittelyä. Mutant Chronicles perustuu saman nimiseen rooli- ja miniatyyrepeleihin ja niitten dystopisiin tulevaisuuden kuvauksiin... Suomeksi tuosta maailmasta julkaistu aikanaan mm. Doom Patrol -korttipeli, jota tuli aikoinaan pelattua rokkibändikeikoilla pikkubroidin ja muitten silloisten kamujen kanssa. SIDENOTE IN ENGLISH: Mutant Chronicles movie is EXCELLENT GRITTY DYSTOPIAN "THERE'S NO FUTURE" KIND OF STEAM-CYBER-PUNK -SCIFI B-FLICK which is based on legendary roleplaying-, miniature- and cardgames...

Rune Quest: Riimumestarin kirja on klassikkoteos  klassiseen fantasiaseikkailuroolipeliin...

Johan tässä tuli taas yhden tekstin verran pälistyä, joten ei muuta kuin nokka kohti tyrkyjä kamut! T. Krisse Tuominen, blogisti, roolipelientusiasti ja muute vaa jännä otush.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas