Keväällä keväthuveja

 Erittäin hyvää kevättä kaikelle kansalle!

Mie oun aena rantakunnossa. I always have a Beach Body.

Kuten kuvasta näkyy, meikäläinen se jaksaa kekkuloida kylmä-, viileä-, talvi- ja avantouintihommissa aina yhä vain. Kevät tuli, joten jäät avannonreiän ympäriltä suli. Nyt voi vapaammin mennä vedessä puli puli, kun jää ei rajaa liikkumapaikkaa. Vedenlämpötila taasen ei varsinaisesti aiempaa lämpimämpi ole vieläkään. Ei ole haitannut menoa rannalla, kuten ylläolevasta bullistelusta voinee jotain päätellä.

Välillä, kun päivän lämpimämpään aikaan polkee pyörällä tai ajaa istuttavan mallin sähkö-potkulaudallani, joutuu välillä takkiakin vähän availemaan, ettei hikeä pukkaa. Kai se kesäkin tästä joskus tulla jolokuttaa. Varmaan joskus heinäkuun tietämillä osimoilleen.

Me and my Orkkie Waagh Mobile E-Skuutah

On erittäin kätevää, kun kevätkelien saavuttua, voi taas e-skuutilla kurvailla suht. koht. helposti,  sähkövermeelläni kauppareissulle. Skuuttini avulla yhden ostosreissun ostosmäärä mitä kerralla saa kuljetettua, on ihan eri luokkaa kuin käsipelillä tahi julkisilla busseilla kulkiessa. Voi halutessaan ostaa vaikka viikon banaanit, eikä tunnu missään 🐵🐒

Vappu näkyy monessa paikkaa Suomalaisessa juhlakulttuurissa. Avantouimarien kopissakin

Walburgin päivä, työnpäivä, vappu, yms. tuli, oli ja meni. Omalta osaltani vietin sitä varsin rauhallisissa merkeissä ja selvistä päin. Kuten ollut tapana omasta puolestani, suurimman osan aikaa elämästäni. Jotkut rällää viinaksilla. Jotkut mäyssää perunasalaateilla ja lipittää alkoholitonta simaa. 

Tampereen taidemuseon alakerrassa 178,5 cm immeinenkin voi kokea ittensä aika pieneksi ja sieväksi

Vapun tienoilla tuli käytyä nautiskelemassa taidetta Tampereen Taidemuseossa. Alakerrassa oli mainiota virkkaustaidetta. Elämää isompaa arkipäivän taidetta. Nautin suuresti. Yllä yksi kuva näyttelystä. Muissa kerroksissa oli Illuusioita näyttely. Osa teoksista oli kivoja ja mainioita. Loput olivat ahdistavia ja PTSD-triggeröiviä taikka epilepsiaoireistoa aiheuttavaa. Jostain syystä ei oikein kolahtanut positiivisesti tuo näyttely. Neulostyönäyttely taasen, oli aidosti mukava ja elähdyttävä elämys. Sitä voin suositella lämpimästi.
LateGamen alakerrassa, kuten niin monasti

LateGamessa on tullut viimeviikkoina käytyä silloin tällöin. Yksin, kaksin ja kolmisin. Tänään piti käydä isommalla porukalla (10 hlöä) juhlistamassa Oswaldin 32 v synttäreitä. Sairaushärdellien vuoksi juhlat peruuntuivat tältä päivältä. Juhlimme sitten parin viikosta. Eri viikko, sama meininki kuin piti olla tänään.
LateGamen alakerrassa ihan muikeena

Muina kevään puhteina on tullut luettua ja piirrettyä sarjakuvia, luettua ja kirjoitettua roolipelimateriaalia, ja ihan vain lepäiltyä. Toki olen viettänyt aikaa ystävien ja rakkaitten kanssa. Valmentanut voimatreenausta, treenannut musiikkia ja vaffailua. Hieman konsoleilla tullut myös pelattua. Ja töllättyä elokuvia.

Uimarannan suurin, isoin, vaffoin, rum... nätein 💪👸☝

Erittäin hyvää kevää ja iloista huvittelua kaikelle kansalle toivottaen!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas