Lisää Pleikkatatin pauketta: Black (Playstation 2)

 Mmmmmoooi mukavat kanssapelaajat ja kovat tatittajasankarit! 💋💓😇


Uskon, että aika moni  blogini lukijoista tietää PS 3lle ja XBOX 360 - konsoleille 2011 julkaistun Bodycount -ammuskelupelin. Sitä pidetään PS 2 konsolille ja XBOXille julkaistun BLACK -pelin henkisenä jatkumona. Tällä kertaa tatitettavana on, tietysti, 2006 julkaistu BLACK Playstation 2-versiona.


Koska olen hippi enkä koe tarvetta omistaa kaikkea, marssin hilpeästi Bar & Cafe LateGameen pelikaupan sijaan. Kuljin riemuisasti nauttimaan kaupungin parhaaseen kaffilaan kirsikka-Pepsistä ja, aina yhtä herkullisesta gluteenittomasta leivästä. 


Tämän tekstin kannalta tärkeintä lienee se että nautiskelin, ennen kaikkea, täysin siemauksin LateGamen pelivalikoimasta ja Pleikka kakkosen käyttömahdollisuudesta.


Ei muuta kun Lategamen yhdestä monista pelihyllyistä Black rohkeasti kouraan, kotelosta levy eehanan pinkkiin Playstation 2:n ahnaisiin sisuksiin ja nautiskelemaan. Muistini mukaan peli näyttää ja kuulostaa erinomaiselta. Muistikuvani eivät olleet suinkaan väärässä. 

Yhden peluunurkan seinäsomistusta

BLACKin toimintaelokuvallinen tunnelma vyörii heti pelaajan päälle ja tempaa mukaansa rujoon maailmaansa. Etenkin 2006 julkaistusi peliksi, Black on kuin täydellinen värisuora pokeripöydässä. 


Tyylikäs äänisuunnittelu, todella toimivat näyttelijäsuoritukset, mukaansatempaavat grafiikat, henkeäsalpaavat animoinnit ja tyylikkäät varjostukset, ovat vain muutamis mainitsemisenarvoisia seikkoja. Toimiva ja tyylikäs asesuunnittelu yllättävän realistisine asetoimintoineen, antaa monelle ammuntapelien ystäville riemua vieläkin. Ihan yleisestikin ja laajemminkin Blackin kouriintuntuva pelituntuma, ovat erinomaista luokkaa. 


Jos ylipäätään pitää suht. Koht. Realistisista ja rujotunnelmaisista mutta näyytävistå, ensimmäisen perspektiivin ammuntapeleistä, tykkää todennäköisesti Blackistakin. 

Mie pleikkatatittamassa kotisohvalla 

Pelattavaa eri vaikeusasteilla sivutehtävien kera löytyy toviksi jos toiseksi ammuskeluintoilijoille. Sunnuntaiammuskelijoille tästä piisaa huomattavasti enemmän pelattavaa. Ite kuulunen noiden kahden porukan välimaastoon ja käyn paukuttelemassa Blackia jatkossakin välipalan lomassa.

PELAILEMISIIN! 

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas