Se on kesää vielä jäljellä

 Tervehdys kaikille lukijoille! 

Se on elokuu enkä jaksanut olla hiljaa. Päätin että vaikka tässä elämässä onkin kaikenlaista kiirettä, touhua ja tekemistä, niin voisin kirjoittaa taas vaihteeksi. Jos ei muuten niin jotta tietäisitte miun olevan yhä elossa. 


Asuntoyhtiössä on tällä hetkellä kylppäri- ja putkistoremppaa. Sitä on vielä sen seittemän viikkoa lisää. Se hieman latistaa suurempia kirjoitushommia. Mutta kyllä tässä jotain aina saa tehdyksi. 


Valehtelisin silti jos väittäisin, että tilanteesta täysin siemauksin nautin. Lopputulos on tietysti kiva asia. Uudet toimivat tilat ja laitteet. Mutta tämä aika ennen lopputulosta on vähintäänkin harmillista ja ärsyttävää. 

Onneksi on kesää jäljellä ja syyskin tullessaan lämmin tai lämpimähkö. Mukavaa myös kun Tampereella on kirjastoja, kahviloita ja muita paikkoja joissa olla, kun Röiukot jyrää aamusta iltaan niin että laastit irtoaa seinistä. Siinä räimeessä kun ei halua olla parin metrin päässä kärsimässä. Tai minä en ainakaan halua. 


Eihän tämä monelle asialle ole este vaan hidaste. Ei se silti naurata kohdalle osuessaan. Mutta minkäs teet ku joskus ne rempat tehtävä on. Ja nyt sitten onkin hyvä ollut edistää proggiksia mitä voi tehdä muualla kuin kämpillä nyhjäten. 


Onneksi myös ystäville rakkaille ja kamuille pääsee kyläilemään ja abenoimaan, ettei tarvitse paria kuukautta päiviänsä teetä lipittäen kaffeloissa kuluttaa. 


Kohtuullisen hyvät kelit myös kävellä, lenkkeillä, luontopolkuilla, marjastaa, ja muutenkin liikkua ulkona ja luonnossa. 


Ja tiedä sitä vaikka iskisi matkakärpäsen minnuun ja löytäisin itseni vaikka Nokialta, Pirkkalasta, Ylöjärveltä tai mistä lie. 


Lisäksi olen aika varma, että kuntosalien tiloissa voi minulla olla tavallista enemmän hinkua olla pitkään ja hartaasti. Treenikämppä-varastotiloissa voi olla miulle yllättävän motivoivaa myös siivota, järjestää ja touhuilla. 


No, menneehän se loppukesä ja alkusyksy näinkin. Pakoillessa kylppärirempan metakkaa, pölyä ja muuta sen sellaista. Tavallaan ihan kivaakin. Arkielämän seikkailua. 


Pian tulee, tämän kaiken kaaoksen keskellä, miun syntymäpäivänikin syyskuun alussa.  Täytän 42 ja juhlimme sci-fi-nörtteinä toki teemalla 42. Tiedättehän, elämä, maailmankaikkeus ja muuta sen sellaista. Nörteti nört Nört, nääs. 


Olen saanut kaikesta huolimatta kirjoitettua roolipelimateriaalia ihan hyvät määrät. Hankin pari kouluvihkoa joihin olen kirjoittanut, hahmoitellut, luonnostellut ja piirtänyt alue- ja paikkakarttoja, seikkailuaihioita, juoni-ideoita, sosiaalisen hierarkian kokonaisuuksia, ja peli-ideoita. Etenee ne hommat näinkin. ÖldSchyyl. 

Lopuksi toivotan kaikille hyvää loppukesää ja mainiota loppusyksyä.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas