FinnCon 2023: Lauantaina on tunnelmaa

 Lauantaina lisää FinnConitusta


Jotkut ne konmarittaa, mie se FinnConitin perjantain lisäksi iloisesti lauantainakin. 
Aikaa vierähti tovi tutustuessa eri tapahtuma-, hengailu-, -ja myyntitiloihin. Tuttuja ja tuntemattomia tuli kohdattua. Mielenkiintoisia keskusteluja käytyä.


Myynnissä oli riemastuttava määrä kaikenlaisia monen kirjavaa ja ihastuttavan kvääriä materiaalia. Otin kuvia kojuista, jakaakseni tätä iloa teillekin.










Monenlaista figuuri- ja taidenäyttelyä oli myös esillä osana tapahtumaa. Niitä kelpasi katsella, ihmetellä ja ihastella.





Tuli juteltua Petri Hiltusen kanssa, joka tuntuu olevan perinteeni conissa kuin conissa. Hyvä niin. Hiltunen on hieno ihminen. Mannisen Pekka ja Hannele Kivilahti tuli bongattua myös väen paljoudesta. Hannele hääri kameran kanssa ja Pekan kanssa jutustelin tovin. Oli muuten sama aihe kuin Hiltusen kanssa. Puhuimme kirppareista ja painotuotteista mitä niiltä tulee etsiskeltyä.


Kirjallisuus- ja underground-julkaisuista tuli puhuttua myös Toni Jermanin kanssa. Ja ennen kaikkea siitä kuinka sci-fi-julkaisuilla ja pienlehdillä oli suuri merkitys 1980-1990-luvuilla ja vielä -2000-luvun alkuvuosina. Ennen kuin nykyinen internet-infrastruktuuri mahdollisti sitä kautta outojen lintujen toistensa löytämisen. Myös jotain tuli pälistyä vanhoista ja nykyisistä coneista. 

Perjantai Finnconistelusta kirjoitin tuonne. Kirjoitan lisää lauantaista ja hieman sunnuntaista myöhemmissä teksteissä. Tältä osin siis moro, moi ja jauzaaaaa xowabungaaa mufafakaaz!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas