Finnconn 2023: perjantaina ufoja

 Hubaaaa sen olla pitämän, nääs!

Tämän kuvan otti miun kameralla Hannele K.

Finn Con saapui Tampereelle, jossa se ei turhan usein ole ollut historiansa aikana. Pakkohan siihen oli jollain tapaa osallistua. Minulle loogisin vaihtoehto oli ilmoittautua ensitilassa Kapteeni Kuolio -kävelylle, jonka lähtö oli klo 13 Pinni A:n edestä.


Saavuin hyvissä ajoissa paikalle ja pääsin kuulemaan päärakennuksen palohälyttimen pärinää, jonka palokunta tuli sulkemaan. Päätalossa kävin myös vessassa ja tutustumassa siihen vähään materiaalia mitä jo oli sillä hetkellä tarjolla kirpparimyyjillä. Harmi kun ei ollut käteistä mukana. Varasin erään ufo-aiheisen sarjakuvalehden/alpummin, mutta se sitten oli mennyt jollekin muulle tai muutoin lentänyt tiehensä., Minulle se ei päätynyt. Harmi.


Takaisin suunnattuani kokouspaikalle, oli sillä muitakin Kapteeni Kuolio -intoilijoita odottamassa kierroksen alkua. Ja oi sitä fiilistä, kun ohjelma alkoi. Mannisen Pekka se osaa kyllä kertoilla huimia juttuja Kapteeni Kuoliosta, Psykomaantieteestä, rakennusten ja logojen salatuista merkityksistä. Jutut ovat hurjia mutta toki tosia. Kuten Kuolion kohdalla aina.

Manninen fuunaa, tuumaa ja jubaa.. Hoo, se on hubaa...

Vaikka oma olo tai mieliala ei ollut lennokkain, seura, jutut ja tunnelma oli. Niin, ja ne UFOkkaat kertomukset joita saimme luvan kuulla, tuumailla ja kuunnella. On se hurrrrjaaa. On se rajjjua.




Yliopistolta kuljimme Viinikanojan alueelle, koska se nyt vaan kuuluu asiaan ja Kuolion uusimman alpparin meininkeihin. Näin se ny vaan o. Nääsh!



Viinikanojalla kuuntelemassa porukalla. Väkeäkin enemmän kuin lähtiessä. Yllä- ja allaolevat kuvat, missä istuskelen penkillä kun Pekka puhuu ja muut seuraavat, otti Hannele K meikän kameralla. 




Viinikanojalta kuljimme kuuntelemaan Pekan puhumista eteenpäin. Seuraava pysähdys tapahtui, kun olimme lähellä Viinikan kirkkoa. 





Asiaan kuuluvasti kuljimme katselemassa eri puolia Viinikan kirkosta ja kuuntelemassa Pekan sanailuja aiheeseen liittyen. 










Pekalla oli oivia näkökulmia Viinikan kirkkoon. Alla muutama kuva minusta töröttämässä Viinikan kirkon etupuolen yhdessä kulmauksessa. Kuvat miun kännykällä otti Hannele K.





Viinikan kirkolta siirryimme kulkemaan pitkin Nekalan puistoa. Se pitkänmuotoinen puisto siis mikä halkoo hienosti Nekalaa pitkin ja vähän poikin.





Tässäpä Nekalassa. Tuossa oli aiemmin läpinäkyvähkö autoliike. Paljon ufompi rakennus oli silloin autoliikeaikoinaan kuin nyt. 




Porukkaa alkoi näillä huitemilla kahvihampi kolottaa. Mie taasen siirryin Nekalan kirjastoon, josta siirryin ufoilemaan Pingun luo, koska niin nyt vain silloin mun tehtävä oli. Nih. Pekka oli kiltti ja antoi minulle kunniakirjan ennen poistumistani.

Mää ja Kapteeni Kuolio kunniakirjassa

UFOTTAMISIIN!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas