Sekalaista sikalaista fiilistelyä

Kivittää ja kierii, vai miten se mänj? 


Tullut tännään kuunneltua mm. ACDC:n, Five Finger Dearh Punch:in, Mastodonin, Balaclavan musiikkia CD-levynkäisiltä. Black Ice on miun mielestä vallan kurranttia tavaraa vielä nykyäänkin. Aidosti hyvä albumi, jossa on useita erittäin hyviä piisejä. Fake-piisin tietävät hekin yleensä, jotka eivät 5-FDP:tä tykkää. Ja onhan se kova piisi. Kuvassa olevalla levyllä monta muutakin kovaa piisiä. Tykkään.


Tänään tullut jälleen kerran touhuttua pyykkimummona useamman tunnin verran. Nyt on sitten peittoja, petauspatjoja, lakanavaatteita ja alusvaatteita melkoinen läjä puhtaana. On se kivaa, kun taloyhtiön pesu- ja kuivain- -vermeksiin mahtuu hyvät määrät pyykkiä, niin yhdessä iltapäivässä saa pyykkivuorta huomattavasti pienemmäksi. 


Alkaa olla jo syksy, mutta silti on välillä yhtä kaunista kuin kuun alkupuolella otetussa kuvassa. Mitä nyt tänäänkin satanut useampaan otteeseen. Olen siis kastunut useampaan otteeseen ulkona kävellen ja pyörällä kulkiessani. Eipä se. Kukat tykkää, kun niitä kastellaan.


Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, Hämeenkadulla sijaitseva klassinen Sokos on hyvää vauhtia transitioimassa itseään Prismaksi. Oli pitkin taloa kaikenmaailman poratyyppiä nostimineen ja väkräimineen. Hyvä että sekaan mahtui. Maailma muuttuu, ja nyt sitten Sokoskin Prismaksi täällä Riäväkylässä, eli Tampereella.

Fiilistelemisiiin.. 

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas