Lohikäärmeaikaa, synkkiä sieluja, Halloweenia ja yleistä kikkailua

 Kaikenlaista viimeaikaista kuvin ja hieman sanoinkin...

Oon mie tässä viimeaikoina puuhaillut muunkin äärellä kuin vain Tracon Hitpointin virallisten jatkojen kanssa. Olen ottanut aika ajoin tilaa käydä salilla, pyöräillä, kävellä, lukea, piirtää, kirjoittaa, ja pelata konsoleilla. Toisin sanoen elänyt elämää. 

Lately, I've been playing the Dragon Age: Inquisition game on PS 3 and XBOX 360, also. I really enjoy the game on both consoles. 


Dragon Age: Inquisition on mielestäni erittäin mielenkiintoinen ja kiehtova peli sekä PS 3:lla (kuvissa yllä ja alla) että XBOX 360:lla pelattaessa. Veikkaan, että 4R:ään tai mihinkä lie tottuneet silmät pitävät pelin kummankin konsolin versiota jotenkin turhan kulmikkaana ja ankeana, mutta meikän silmissä pelit ovat satumaisen kauniita. Kiehtovan tarkkoja ja yksityiskohtaisia, mutta toisaalta kiehtovasti mielikuvitusta kiehtotavan sumeita taikka epätarkkoja usein juuri oikeissa kohdissa. Harvanpa näkökenttäkään on kaikkialta tarkka kaiken aikaa. Ei minulla taittovikaisena ja lievää karsastusta silmissä olevalla ainakaan. 

The game is enough sandbox-styled that it lets you pretty much roam around and do your thing and things get happening. Although, most of the places are really not full of sand and dunes. More like ice, rocks, trees, and such.

Hieman on välillä hieman vaikeaa hahmottaa mitä ja missä pitäisi milloinkin tehdä, mutta toisaalta pelissä on sen verran paljon alueita ja hiekkalaatikkomaisuutta, että ihan haahuilemalla ja harhailemallakin saa hommia nätisti etenemään. Ja silloinkin kun jutut junnaavat, yleensä piisaa minitehtäviä ja paikkoja koluttavaksi, ettei niin haittaa vaikka pistäisi vaan tossua toisen eteen ja kikkailisi omaksi ilokseen. Toisaalta sellainen "teen tämän jutun ja sitten haahuan ja sitten teen taas jotain muuta mitä oli hommana"-tyylinen adhd-ratkaisuhenkinen säntillisen kaaottinen touhuilu sopii kyllä hyvin pelin tyyliin, maailmaan ja tunnelmaan.

As You can see, gym training can be fun, too.

Mitä säntillisen kaaottiseen ja hauskuus edellä tekemiseen tulee, niin kyllä minä valmennan ja teen treenejä säntillisesti. Jälleen kerran huomennakin. Erinäisistä syistä ei mennä voimatreeninä vaan tehdään venyttelyitä, vastuskumeja, jumppaa, kevyitä painoja, ja muuta sen sellaista.... mutta on se kuntopyöräilykin kivaa. Etenkin mehujäde kourassa.

I love it when normal corner shops and small drug stores sell spooky stuff. YEY! <3

Kaupoissa on juuri nyt menneillään pääsiäisajan ja vapun lisäksi se aika, kun on suhteellisen helppo löytää kauhuteemaista karkkia, lehtistä, värityskirjaa, maskia, hanskaa, tuikkua, lamppua, heijastinta, koristetta, yms. Minusta se on mukavaa. Nuo ständitkin ovat kivoja ulkoasultaan. Hilpeän hurjaa ja hurjan hilpeää.

This awesome shirt is from Sateenkaarikauppa and I got it as a present. I really dig it.

Tämä ylläolevassa kuvassa oleva paita on minun suosikkipaitojani. Sain sen Pingulta ja se on minusta monin tavoin upea. On muuten Sateenkaarikaupan valikoimaa. Että ostamaan vaan ketä kiinnostaa. Vink vink ja hink hink.

Dark Souls II is one of those games that has its dirty paws gripping your soul. Even when you hate it, you just need to play it. Luckily it has lots to offer ☝

Dark Souls II (PS 3) on yksi niistä peleistä, joka on samaan aikaan sekä ihan hirveä että hirveän ihana. Vaikeuskäyrä on helpoimmillaankin melkoisen turhauttava. Silti pelissä on sen verran toismaailmainen, unenomainen, absurdi, kummallinen ja omituinen tunnelma, että siihen jää kiinni. Tutkittavaa, koluttavaa, kaluttavaa ja koettavaa on kyllä paljon, vaikka ei erikseen kävisikään jokaista nurkkaa koluamassa yllätyksellisten ykstyiskohtien taikka jännien aarteitten toivossa. 

Even the heroes need to sleep. And antiheroes, they really need all the sleep they can get.

Pelissä on pitkin poikin maailmaa erittäin kauniita yksityiskohtia. Nättiä luontoa. Huimia näkymiä. Erityisesti eri paikoissa olevat levähdyspaikkoina toimivat nuotiopiirit ovat erittäin ajatuksella tehtyjä ja ainakin minulla lepää sielu ihan siinä kuin pelihahmollani lepää ruho ja mieli. Omalla kohdallanihan peli on fantasiaa senkin osalta, että unilla voisi todella palautua ja virkeytyä. Siksikin tämä on huima yksityiskohta.

I love it, how I could choose a profession/background, the looks and the style of the character. And oh how strong, pretty, and sexy it is. Oh, wow! 💣💋💥

Tykkään siitä kuinka hahmon nimen ja summittaisen ulkoasun ja hahmoluokan/taustan voi valita. Ainakin omasta hahmostani tuli oikein persoonallinen, rohkea ja ennen kaikkea nätti, seksikäs ja komea. Kelpaa katsella oikein ajan kanssa. Nam!


Pelailemisiin ja palailemisiin!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas