Tracon Hitpoint ja kaksipäiväiset iltabileet ovat täynnä mainiota ohjelmaa

Tracon Hitpoint tulee niin että tärähtää ja jatkoilla on takuulla mukavan messevää meininkiä!

Perinteiseen pöytäpelaamiseen keskittyvä Tracon Hitpoint järjestetään 4.–5.11.2023 Tampereella Tredun Sammonkadun toimipisteellä 🎲 Tapahtumassa pääsee pelaamaan monenlaista korttipeleistä larppeihin kokemustasosta riippumatta! Lisäksi ohjelmassa on oheisohjelmaa, kuten skenaariokilpailu ja figupöytäkilpailu.

Nettilipunmyynti on alkanut osoitteessa kompassi.eu 🎟 Kaksi mukaansatempaavien pelien ja loistavan seuran täyteistä päivää maksavat vain 12€.

Fiilistele Tracon Hitpointia Instagramissa ja Facebookissa @traconhitpoint ! Lisätietoa tapahtumasta löydät nettisivuilta: https://2023.hitpoint.tracon.fi/  🌐

#tracon #traconhitpoint #tampere #roolipeli #lautapeli

Älkää unohtako myöskään Tracon Hitpointin virallisia jatkoja Bar & Cafe LateGamessa!Kaksipäiväisessä jatkojuhlassa on tarjolla kaikenlaista jännää iltaohjelmaa monenmoisille sankareille! Sekä lauantaina että sunnuntaina tarjolla alakerran pelikabinetissa on asu- & cosplay-kilpailuja, joihin palkinnot tarjoaa Sarjari ja Lukulaari. Mukana menossa jatkoilla lauantaina tähtivieraina Uruk-Hai, Anna K Powerlifter ja Krisse Sydän. Krisse Sydämellä, Uruk-Hailla ja Annalla menossa pitkin iltaa Meet & Greet, Q & A, valokuvaustaustaa ja yleistä fanien kanssa oleilua. Krisse Sydän lisäksi esiintyy lauantaina alakerrassa sekä pelikabinetissa sähköisesti että akustisesti alakerran yleisellä puolella. Nämä ovat Krisse Sydämen comeback-keikkoja ja hän tarjoaa yleisölle esityksiä, joissa hän tarinoi jännistä hetkistään antisankarimaisella urallaan ja esittää tarinoihin sopivia uusia kappaleita. Lisäksi Krisse Sydän kutoo yleisön kanssa pientä tarinaa, ja soittaa yleisön pyynnöstä pari keikkahittiään. Lauantaina roolipeliohjelmassa eeppisen tunnelmallinen ja sankarin sädekehällisellä vampyyriromantiikalla leikittelevä hauska Wamppuuvi-mini-freeform-LARPin (huom! Ennakoilmoittautuminen laskiurpoapina@gmail.com osoitteeseen) pelaamista. Kabinetissa myös tarpeen mukaan pöytäroolipelaamista Ylivoimaiset Mahtisankarit -pelisessioiden muodossa. 


Sunnuntaina pelikabinetissa tarjolla eeppisen sankarillisen rento Avaruus-Lisko-Disco aka Space Wizard Lizard Disco, jossa nautiskellaan kauhu- ja jännitysaiheisista peli- ja elokuva-aiheisista taustamusiikeista. Avaruusliskodiscossa tarjolla myös yleistä oleskelua ja roolipelaamista X-filesin, Over the Edgen, Aliensin, ja Buffy the Vampire-Slayerin hengessä. Pelauttajana toimii pelisuunnittelija Krisse "Sydän" Tuominen omalla pelitestauksessa olevalla Ylivoimaisen Mahti-Sankarit -pelisysteemillään. Sunnuntai-illan kauhean hirveän ihanan oudosta ja sähköisestä live-musiikista vastaa Krisse Sydän. Ei pidä myöskään unohtaa, että myös sunnuntaina on asu- & cosplay-kilpailu palkintoineen, jotka tarjoavat Lukulaari ja Sarjari. 

Sinä oman elämäsi sankari siellä! Rohkeasti vaan mukaan sekaan joukkoon sekavaan!


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas