Tracon Hitpoint Afterparty

Tracon Hitpoint Afterparty LateGamessa kaksi mahtavaa iltaa

HUOM! Päivitetty aikataulu. Sunnuntai onkin nyt klo 18-22. Eli alkaa pari tuntia aiemmin, päättyen yhden tunnin aiemmin kuin alunperin. 

Tracon Hitpointin jatkot LATEGAMEssa la 4. 20-02 Ja  su 5.11. KLO 18-22.

💥La + su: Alakerran pelikabinetissa asu- ja cosplay-kilpailuja, joihin palkinnot tarjoaa Sarjari ja Lukulaari.

 La 4. 20-02

SAMAAN AIKAAN HITPOINT AFTERPARTYjen kanssa LateGamessa on talon omat, Metkusen kanssa yhteistyössä tehdyt, oikein eeppiset Halloween - juhlat, joissa MYÖS naamiaisKILPAILUT palkintoineen, jotka tarjoaa Metkunen. Kts. Allaolevasta lisää, ja sen alta Afterpartyjen ohjelmasta infoa paljon lisää. 

⭐️La: Eeppisen tunnelmallinen Wamppuuvi-mini-freeform-LARP
Alakerran pelikabinetissa KLO 20-21.
(huom! Ennakkoilmoittautuminen laskiurpoapina@gmail.com osoitteeseen)

⭐️La: Tähtivieraina Uruk-Hai, Anna K Powerlifter ja Krisse Sydän. Meet & Greet, Q&A, valokuvausseinä ja yleistä hengailua KLO 20-22, tarvittaessa klo 23 asti alakerrrassa tanssimattonurkassa

⭐️La: Krisse Sydämen comeback-keikka alakerrassa salin puolella akustisesti KLO 22-22.30.  Krisse kutoo yleisön kanssa pientä tarinaa ja soittaa yleisön toivomia keikkahittejään.  

⭐️La: Alakerran pelikabinetissa asu- ja cosplay-kilpailu, johon palkinnot tarjoaa Sarjari ja Lukulaari. Ilmoittautuminen Uruk-hain Meet n Greet pisteelle (tanssimattoalueella) tai kabinetissa. Kilpailu palkinnon jakoineen pidetään n. KLO 22.30-23 kabinetissa alhaalla.

⭐️La: Alakerran pelikabinetissa tarpeen mukaan pöytäroolipelaamista Ylivoimaiset Mahtisankarit -pelisessioiden muodossa. 23-02 välisenä aikana.

SU KL0 18-22

🌙Su: Pelikabinetissa on sankarillisen rento Avaruus-Lisko-Disco aka Space Wizard Lizard Disco, jossa nautitaan kauhu- ja jännitysteemaisista peli- ja elokuva-aiheisista taustamusiikeista. Ohessa yleistä oleskelua.

🌙Su: Pelikabinetissa roolipelaamista X-filesin, Over the Edgen, Aliensin, ja Buffy the Vampire-Slayerin hengessä. Pelauttajana pelisuunnittelija Krisse "Sydän" Tuominen omalla pelitestauksessa olevalla Ylivoimaiset Mahtisankarit -pelisysteemillään. KLO 18-20.

🌙 Su: Pelikabinetissa Live-musiikkia Krisse Sydämeltä KLO 20.30

🌙Su: Alakerran pelikabinetissa asu- ja cosplay-kilpailu, johon palkinnot tarjoaa Sarjari ja Lukulaari. Ilmoittautuminen kabinetissa. Kilpailu palkinnon jakoineen pidetään n. KLO 21 kabinetissa alhaalla.


JA ÄLÄ UNOHDA MYÖSKÄÄN TRACON HITPOINT coniohjelmaa. Tapahtumasivut täällä

TERVETULOA JUHLIMAAN! 

Kommentit

Lähetä kommentti

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas