Tiistai täynnä toimintaa ja seikkailua

Pimpelis pompelis vaan kaikki reippailijat

Tiistaina tuli liikuttua mukavat määrät päivän mittaan, vaikka kuumuus vaivasikin. Tuli paahteesta huolimatta fillaroitua hyvällä tahdilla Kaukajärvelle.

Kaukajärvelle saavuttuamme, kävimme ensin Kaukajärven soutu- ja melontastadionin rannalla. Seuraavaksi siirryimme Riihiniemen uimarantaan, jossa nautimme kotvan aikaa varjossa kauniista kesäpäivästä ja grillin antimista. 

Jätimme fillarit uimarannan yhteyteen parkkiin. Uimarannalta siirryimme kävellen Hikivuorelle ja kuljimme pitkin Hikivuorta. Tuli nähtyä usiampi oravakin sekä puissa että maassa. Myös näkyvät vuorelta olivat komiat. 

Aikamme teputeltuamme Hikivuorella, ihasteltuamme näkymisiä ja lintujen kuulumisia, kuljimme alas vuorelta. Alhaalle päädyttyämme, kuljimme takaisin rannalle reippain mielin. 

Rannalta kuljimme pyörillä Messukylään, josta ajoimme Kalevan Prismaan. Kalevan Prismasta poljimme ostoskassiemme kera kotio. Kilometriä perheineen tuosta kertyi hyvät määrät sekä kävellen että polkien. Hikikin tuli. Hurrrjaa. 


Iho paloi nätisti, siitepölyä tuli pärskittyä, niistettyä ja kyyneiltyä hyvät määrät. Auringonpistosoireita ja hieman lämpöhalvauksen oireitskin oli, ja muuten vaan oli melekoisen melekonen olo. Lisäksi hyttyset pistelivät. Hermotkin mänj välillä. Silti tämä oli sellainen kokemus, että kyllä tämä kivojen kesäretkien aivolokeroihin tallettelin.

Kyä vuaan olj niin lystiä tuaas. Nääsh! 

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas