Raikkaat kelit, punaiset posket

 Hyvää talvea kaikille

Keksin otsikon ennen kuin minulla oli tiedon murustakaan hirmumyrskystä tai liikennelakosta. Nyt kun kummatkin ovat ainakin hetken aikaa päällekkäin, otsikko on erittäin ajankohtainen. Kun kelit ovat tavallistakin raikkaammat ja tuuli hellii poskia huolella, tietää kyllä kulkeneensa, kun ulkona paarustaa jalan. Tai kuten minä vähän ennnen pahinta puhuria, polkupyörällä.


Huomenna torstaina, kun ei tiettyjä, omiin menoihin sopivia busseja kulje ollenkaan, taksit ovat takuuvarmasti ääriään myöten täynnä (etenkin jos niitä keskustan liepeiltä haluaa hamuilla), niin saa luvan tarttua pyörään tahi kulkea jalan. Kumpikaan ei ajatuksena helli hermojani eikä käytännössä tuntoaistejani. 


Tekstiä kirjoittaessani, on alkanut lämpö pikkuhiljaa virrota kehooni sen jälkeen kun ensin kuljin kuntosalille koutsimaan, kirjaston kautta, pyörällä, ja toisaalta sitten vallitsevista olosuhteista kävellen pyörää taluttaen kotiin. Ei tämä ole mikään elämäni kamalin myteri, muttei tuolla nyt oikein kivaakaan ole kulkea. 


Onneksi on riittävän paksuja ja lämpimiä pitkiä kalsareita, paksuja trikoita, yms., villapuseroita, kaulaliinoja, yms. Niin ja hanskoja, pipoja ja talvitakkeja. Ilman olisi meno vielä kurjempaa. Kengätkin ovat sekä Suomen talvikeleihin että retkeilyyn, samoiluun, yms. sopivat. Hyvä niin. Kelpaa kävellä kurjemmassakin kelissä, kun jaloissa on pitoa ja lämpöä.


Tuli lainattua uudelleen Diablo -pelin virallinen strategiaopas, Diablo III Xbox 360-konsolille, ja sekä Silent Hill Downtour että Demon's Souls (tausta)musiikki-CD:t. Kyllä noilla kelpaa kotona olla lämpimässä hyvillä mielin, kun on ulkona raahustanut kylmästä kankeita raajojaan ja kalmankalpeana "nautiskellut" sekä kunnon tuulesta että pakkasesta. Lumentuiskusta ja jäästä nyt puhumattakaan. 


Onneksi tänä iltana ei tarvitse lähteä enää ulos kodin lämpimästä. Huomennakaan ei ole kiire mennä tuulen tuivertamaksi ja lumen läimimäksi. Hyvä niin. Ah, näitä elämän pieniä nautintoja! Lopuksi vielä muutama kuva aiemmin päivältä. Siinä teille urakalla erittäin tyylikästä talvipukeutumista ja muuten vain nättiä menoa.

Rantakelit, nom nam, maiskis, jesh...

Ulkoa vaihteeksi sisälle hetkiseksi

ja takaisin patikoimaan ulkoilmaan...


Hyvää keskiviikkoa ja vielä parempaa torstaita kaikille toivottaen!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas