Tracon Hitpoint Afterpartyista 04.11.

Tracon Hitpoint Afterpartyt la 4.11. BAR & Cafe Lategamessa

Tänä vuonna, tauon jälkeen, pidettiin jälleen kerran Tracon Hitpoint Tampereella. Lautapelaajia ja roolipelaajia hellinyt lämminhenkinen koko perheen tapahtuma, joka tavoitti 462 kävijää.


Tällä kertaa oheisohjelmaa oli tarjolla hyvin tapahtuma-alueella. Lisäksi iltaohjelmaa vietetiin LateGamessa sekä lauantaina että sunnuntaina virallisten Afterpartyjen eli jatkojuhlien muodossa. 


Tarjolla jatkojuhlissa LateGamen hienoissa peli- ja - juhlatiloissa, oli tarjolla privaattikoppia myöten, ohjelmaa moneen makuun. Eikä vain ohjelmaa, vaan erilaisiin tunnelmiin ja paikkoihin kävijää johdattavia koristeita, lavasteita ja proppeja. 


Afterpartyt järkkäsivät paikalle privakopin täyteen koristeita ja ohjelmaa, alakertaan tilaa jaettiin sermeillä ja Uruk-haille ja Anna K Powerlifterille järkättiin oma fanitusnurkka, jossa oli myös Keskimaa-valokuvauspiste, ja Krisse Sydän valtasi salin keskiosaa sekä comeback-keikalleen että yleisölleen. 


LateGame ja Metkunen olivat puuhastelleet omaa valokuvauspistettä ja kisaa sen ympärille sekä naamiaiskilpailun että horror trivia visan toimesta. Porukkaa näytti käyvän Metkusen valokuvauspisteelläkin kivasti ja kauhuvisa oli kauhean kiva. 


Uruk-hai ja Anna K Powerlifter - fanipisteellä kävi ennen tapahtumaa jo kuhina, joka jatkui kunnes Lex ja Anna purkivat pisteen vähän ennen ilta yhtätoista. Krisse Sydän sai myös oman ansaitun huomion fanikuhinasta. 


LateGamen Alakerran pelikabinetissa pidettiin ennakkoilmoittautuneille mini-freeform-LARP nimeltään Wamppuuvi-LARP. Pelin tämänkertaisessa seikkailussa kymmeniätuhansia vuosia vanhat lahoamaan päin olevat seniilit puolidementoituneen dampyr-tyyliset wamppuuvit kokoontuivat yhteen. Tällä kertaa huippusalaiseen vuosituhatkokoukseen. Vrt. Korporaation hallituksen vuosikokous. Hauskaa oli sekä pelaajilla, kahdella statistilla ja pelauttelijalle. 


Oikein mukavaa oli kun sekä Uruk-hain ja Annan että Metkusen ja LateGamen valokuvauspisteet olivat ahkerassa käytössä illan mittaan. Ohessa alla useampi kuva aiheesta. Kuvien jälkeen lisää sanailua. 




Kivaa oli myös, että Wamppuuvi-larpin jälkeen kabinettiin oleilemaan, ilosoimaan ja vilosofoimaan, löysi jatkoilijoita. Sinne ihtensä löysi myös 50-v.-synttäreitään juhlimoinut Ville Burger Vuorela. Onnittelut tätäkin kautta elossa pysymisestä. 


Myös kabinetin viereiset tanssimattopelit ja konsolit olivat Tracon Hitpoint - jatkoilijoitten käytössä. Alakerran tanssinurkkaus toimi välillä myöskin valokuvausnurkkana. Väkeä piisasi siis vähän joka paikkaan ja kulmaan. Kiva niin. 


Ja kun porukka löysi hyvin alakertaan pelaamaan ja pitämään hauskaa, niin hyvä mieli tuli kyl kaikin puolin. Porukka tuli poseeraamaan hurjissa asuissaan, pelaamaan lauta-, korttti-, tietokone-, rooli-, tanssi- ja konsoli- - pelejä. Lisäksi jostain kumman syystä örkit, heavy metal, Keskimaa, Halloween ja kauhuelokuvat puhuttivat juhlakansaa. 


Alakerran lisäksi poppoota oli kiitettävästi illasta yöhön yläkerrassakin, jossa porukka omaehtoisesti pelasi lautapelejä, korttipelejä, virtuaalipelejä, tietokone- ja konsolipelejä. Pienesti omatoimista roolipelaamistakin näytti ohimennen todeten olevan. Hyvin oli väkeä Tracon Hitpoint rannekkeilla ja worker kaulanauhoillakin varustautuneina. Lämmitti mieltä erittäin paljon. 


Tasan tarkkaan klo 22-22.30 alakerrassa eli täydellisesti aikataulussa esiintyi Krisse Sydän. Koska kyseinen oman elämänsä (anti) sankari olen mie ihan itte, en ala kehua retostella keikan tai artistin hienoutta. 


Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, sain suuren kunnian tehdä Comeback - keikkani Anna "K Powerlifter" Karrilan juontamana. Kiitoksia paljon mainion päräyttävästä sisäänjuonnosta. 💕❤️


Mulla oli erittäin innokas eturivi ja pitkin tilaa levittäytyneitä diggariporukoita. Yleisestikin yleisö selvästi intoutui karusta stand-up-komiikasta, absurdeista välipuheista, uusista ja uusvanhoista kappaleista, ja tavastani esiintyä ja esittää asioita. 

Myös kabinetti oli valokuvauskäytössä, jota varten se sopii hyvin


Oli kivaa esiintyä vastaanottavaiselle yleisölle, joka reagoi, ilakoi ja kommentoi innokkaasti. Toivoivat encoreakin ja esitin kansalle Eläimiä ei saa tappaa, ja Ei! - keikkahittini. Kehuja sadellut keikasta vielä tänäänkin. 


Hitpoint Afterpartyjen lauantaiset naamiaiskilpailut pidettiin palkinnonjakoineen kabinetissa. Palkintoja oli saatu Lukulaarista, Sarjarilta, allekirjoittaneelta ja yksityislahjoituksina. Asut olivat kivoja ja palkinnonsaajat tyytyväisiä. 


Naamiaiskilpailun jälkeen oli vapaata oleskelua ja hauskanpitoa kahdessa kerroksessa. Tuli käytyä mainioita keskusteluja dinosauruksista, pelisuunnittelusta, roolipeleistä, peli- ja science fiction coneista, underground - musiikista, vegsaniudesta, ja maailman politiikasta. Eli kivaa oli. 

Keikkani ei ollut aivan kädetön eikä päätön. Reisillekään se ei mennyt. Luu kyllä jäi vähän käteen. Se törröttää kuvassa olevasta koivesta, vaikkei kuvasa näykään. 

Resonaattorikitaralla kelpasi rokata jälleen kerran 😎🎃😎

Oli kyllä oikein mukava aamu ja päivä Tracon Hitpoint 2023 häppeningissä ja LateGamessa heidän Halloween - kemut ja Tracon Hitpoint Afterpartyt sulautuivat hyvin yhteen. Ilta ja yö Afterpartyilla oli oikein mukava. Sain paljon kiitoksia tapahtumasta ja paljon hyvää palautetta. 

Kiitoksia kaikille kävijöille, sponsoreille, yhteistyötahoille, rakkaille, ystäville ja aivan kaikille! T. KRISSE TUOMINEN. 





Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas