Kävijälaskuri

torstai 3. joulukuuta 2015

Kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää vai miten se menikään? ;-)

Olen diggaillut skidiläisestä asti showpainia, pro wrestlingiä tai miksikä sitä nyt ikinä haluaakaan kutsua. Vaikka sitä kutsuisi pellepainiksi tai trikooshouksi, niin se ei muuta sitä tosiasiaa että olen menettänyt sydämeni tuolle performanssin, urheilulajien iloisen sekamelskan ja väkivaltateatterin sekoitukselle jo pienenä. Se vain yksinkertaisesti on miusta hienoa katsoa lajia, josta koskaan ei voi olla täysin varma, että mikä missäkin matsissa on mahdollista. Periaatteessa kaikki on mahdollista ja vain painihutkijastarbojen mielikuvitus on rajana.

Yksi parhaimmista pro wrestlingin ominaisuuksista on se, että se on tylsimmilläänkin todella viihdyttävää. Trikoita, paljasta pintaa, hillittömyyksiä ja myös melkoisia muuvseja. Ja niissä muuvseissa on ehkä parasta se, että jokaisella painistarballa on omat erikoisliikkeensä ja ne erikoisliikkeet voivat olla vallan erikoisia. Tässäpä eräs video johon törmäsin ja siinä vasta onkin heteromiesten välinen spetsiaaliliike: tarraa ja viäännä! Ei muuta kuin seuraavassa saunaillassa pikkujoulukautena kokeilemaan! ;-)Pro Wrestlingia parhaimmillaan vai pahimmillaan? ;) Miun mielestä kumpaakin samaan aikaan eli silkkaa parrautta vai olikohan se tällä kertaa kuitenkin parruutta? :-) HAHAHAHAH! 8-)

Tässä muuten on pohdinnan alla itsellä ollut myös sellainen seikka, että olisiko minusta pro wrestreliksi? Olisiko minusta todella nousemaan painikehään ja pistää haisemaan?! Kovasti ainakin tekisi mieli hakeutua alalle, kun se on lapsesta asti ollut haaveena. Keväällä 2016 se olisi ainakin periaatteessa mahdollista, sillä FCF:llä on koulutusjakso starttaamassa tammikuussa. Treenipäivät, kaupungin etäisyys miulle yms. seikat eivät ihan ole puolellani (päinvastoin itseasiassa), mutta olen silti vakavissani harkinnut, että jos hakisin. Ainakin olisi jo paininimi (Läski Urpo Apina), nimikkopiisi (Krisse Chrissie Heart Sydän: Mä olen apina), pikkaasen lihasta ja motroriikkaa, kommeet Gazozin kengät ja hienot Metalin trikoot olemassa ;-) 

KAUNISTA PIKKUJOULUKAUTTA (Lue miten minä vietän omani), joulua, juulea, uuttavuotta ja kaikkea muuta kivaa Teille Rakkaille mussukoille toivottaen!

T. Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän
kilpakädenväännön, voimanaisurheilun ja penkkipunnerruksen aktiivinen ja intomielinen harrastaja ja kilpailija em. lajeissa, muusikko, kirjailija, showpainifani, bloggari ja paljon muuta 8-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti