Kävijälaskuri

perjantai 11. joulukuuta 2015

Olen mukana Heavy Eventsin Hämeen Vahvin Nainen 2016 -kilpailuissa Elomessuilla

Voimanaiskisaa ja -koulutuskurssia pukkaa -jiihaa!

Olen jauhanut tämän viikon Joroisilla 5.12.  tapahtuneesta Baarin Vahvin Nainen -tittelin tuplavoitostani kahdessa eri kisassa saman päivän ja illan aikana, ja siitä että olen ollut flunssassa ja kuumeessa tiistaista alkaen, ja tietenkin myös siitä kuinka harmittaa että sairaana ollessani miulla menee ohi huominen Sipoon Mestaruuskilpailu -kilpakädenvääntökisa ja sunnuntaina Tatu Avola Memorialissa raw bench press -kisaaminen. No, nytpä en ulise noista, kun en oo muutenkaan kauheasti mikään viki viki, märi märi, nega nega -vänisijä, vuaan haluan katsoa positiiviseen tulevaisuuteen, enkä jäädä turhaan makoilemaan siinä mikä meni aiemmin hyvin tai mikä jää väliin. Nyt kohdistan katseeni kohti niitä uusia haasteita mitkä ovat juuri tänään minulle varmistuneet.

Ollako miulla habaa vai eikö olla habaa kourissain?, pohtii armas bloggarinne 05.12.2015 aamuyöstä

Heavy Events järjestää Suomessa paljon erilaisia voimailulajien kisoja, koulutuksia, kurssituksia, harjoitusleirejä ja Suomen Voimalajiliiton alaisuudessa onkin monenlaisia lajeja (puristusotevoima, voimanais-/mies-urheilu, Highland Games, jne.), joitten paremmuudesta voi siis kisata Heavy Eventsin tapahtumissa. Tässä tovin aikaa olen jo kuikuillut kyseisten organisaatioitten suuntaan ja pohtinut, että jos uskaltautuisin ottamaan yhteyttä Rantasen Jyrkiin. Eilen sitten uskaltauduin uusinta K&F:ää ja siinä olleita tiedoitteita lukiessani viesteilemään vihdoinkin Jyrkille ja pakko myöntää, etten kadu hetkeäkään yhteydenottoani!

Mie kö oon nyt hyväksyttynä sekä la 17.01.2016 Hämeenlinnassa järjestettävään Vahvin Mies-/Vahvin Nainen -harjoitusleirille että su 14.8.2016 Elomessuilla järjestettäviin Hämeen Vahvin Nainen 2016 -kilpailuun. Alla infoa kummastakin!VAHVIN MIES/NAINEN
HARJOITUSLEIRI SU
17.1.2016
"Crossfit Hämeenlinnassa järjestetään sunnuntaina 17.1.2016 vahvin mies/nainen harjoitusleiri lajista kiinnostu-
neille. Leiri alkaa klo 12.00 ja kestää osanottajamäärästä riippuen 4-6h. Leirillä käydään läpi yleisiä ja vähän
harvinaisempiakin vahvin mies/nainen lajeja kunkin osallistujan voimatasoihin sopivin vastuksin, oikeisiin suori-
tustekniikoihin perehtyen. Leirin valmentajana toimii Heavy Eventsin Jyrki Rantanen." <- Sitaateissa oleva lainaus uusimmassa Kuntosali & Fitness -lehden infotekstistä.14.8.2016 HÄMEEN VAHVIN NAINEN 2016 KILPAILU ELOMESSUILLA

"Perinteinen Hämeen Vahvin Nainen kilpailu järjestetään Hämeenlinnan Elomessuilla su 14.8.2016 klo 14 alkaen.

Kilpailu on avoin, aloitteleville voimanaisille suunnattu, mutta myös kokeneemmat ketut saavat osallistua. Lajipainot määritellään kilpailijakokouksessa siten, että kaikki osanottajat saavat ne liikkeelle.

Osanottajat eivät saa olla minkään lajiliiton alaisessa urheilun toimintakiellossa ja tapahtumassa saat myös tietoa Suomessa järjestettävistä antidopingtoiminnan alaisista vahvin nainen kilpailuista.
Alustavat lajit: Tukinnosto (toistot), maastanosto (toistot), farmarikannattelu, krusifiksi." <- Lainaus uusimmastas Kuntosali & Fitness-lehden numerosta.

Terveet Kädet paidassa, iholla ja kuntosaleilla plus hyötyliikunnassa rehkimällä hankituissa kouralihoissa 8-)

On kyllä vallan mainiota ja piristävää (suoraansanottuna kaivattu parantava piristysruiske pitkittyneen kuumeen kanssa köhiessä), että miut on hyväksytty noinkin näyttävään kisaan ja oikein tarpeellista on myös, että pääsin harjoitusleirille mukaan.

Tähän asti olen harjoitellut lajia itsenäisesti ja opiskellut harjoitteita Kirmo Varvikon Voimamiesurheilu -kirjan pohjalta ja hyödyntänyt lisäksi voimamiesurheilun treenamiseen muista lajeista (kädenvääntö-, omapainoharjoitteet ja voimanosto-/penkkipunnerrus- -oheisharjoitteet) oppimaani tieto-taitoa. Oli myös mukavaa, kun ennen Joroisen kisoja sai järjestäjinä toimineilta voimamieskisakonkareilta opastusta kisassa olleitten lajien suorittamiseen ja tietenkin kisaamisesta tarttui miulle tärkeää kokemusta mukaan.

Kaipa tästä kropasta näkee, että muutakin kuin kivaa pikkujumppaa on elon aikana tehty ;-)
Odotan tammikuun puolenvälin tienoota kuin saalistushimoinen ihmissusi täyttä kuuta. On hienoa, kun pääsee saamaan tehokasta oppia rakastamaansa lajiin ihan aidolta alan asiantuntijalta ihka oikealla harjoitusleirillä. On myös positiivinen jännitys jo elokuun kilpailuista ja on taas extrasyytä jaksaa vetää joka päivä vitamiinit naamaan, syödä terveellisesti ja riittävästi, opetella antamaan itselleen riittävästi lepoa ja jaksaa treenata silloinkin kun väsyttää eikä tekis mieli yhtään renkoa rautaa, vetää voimarekeä, tehdä liikkuvuusharjoituksia, tai tehdä vaikkapa erilaisia puristusvoimaharjoitusroikotuksia + krusifiksia + hammereita esim. 15 kg:n käsipainoilla kummallakin kädellä samaan aikaan, ja muuta mukavan hassunhauskoja satujumppaharjoitteita ;-)

Nyt kun vielä paranisi kuumeesta, niin pääsisi taas treenaamaan ja treenien jälkeen lepäämään <3

Hyvät terveydet ja voimailut Teille Rakkaat blogini lukijat!


T. Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän alias Krisse
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti