Kävijälaskuri

lauantai 19. joulukuuta 2015

Läski Urpo Apina giffien ihmeellisessä muaailmassa


Vähänkö o kliffaa; kato ku mä giffaa'! ;-)


Sitä, kun lojuu pitemmän aikaa sairaana tahi puolitoipilaana, alkaa köyhällä huvit olla aika hassunhauskoja. VesaBBS:n erittäin hassuhauskan meiningin, lukijoilta saamieni kommenttieni ja aikoinaan Muskleforumilla saatujen kommenttien pohjalta inspiroituneena päätin tehdä ihan huumoripohjalta kunnon höpsismipöpsismibloggauksen ihan vain huvin ja hauskuuden vuoksi.


Niin Sipoon Mestarit -kädenvääntökilpailut kuin Tatu Avola Memorialkin meni ohi kotona yskiessä ja köhiessä. Onneksi kuitenkin Tatu Avola Memorialia oli mahdollista katsoa ilmaiseksi livestreamina mukavasti kotona lepäillen. Ja hyvältähän se näytti kaikinpuolin. Komeat kisaajat ja komeat kisat. Tunnelma oli katossa kisastudiossani vaikka köhin ja pärskinkin. Hyviä nostoja, kyykkäyksiä ja punnerruksia on aina komea katsoa ja niitähän FPO:n kisoissa piisasi.

Annan suorituksia on aina ilo katsella ja hyvin hän saa rautaa liikkumaan. HUBA!
Annella liikkuu rauta myöskin kepeästi
Antti näyttää reteeltä silloinkin kun rauta ei liiku ihan loppuun asti
Minna saa raudanrenkomisen näyttämään kevyeltä satujumpalta
Yleistä kisatunnelmaa.
Teemulla oli komiat trikoot ja suoritukset
Koska mie diggaan kovasti erilaisista giffeilyistä, niin pistinpä giffaten kisakuvia. Tässäpä miun luoma giffi, jossa todella hektinen kisatunnelma ;-)

Hauskasti näyttää aivan kuin yksi nostaja transmorfoituisi eri muotoihin ja tekisi x-hyppyä raudat kourassa, tuomarin heilutellessa koipiaan ;-)

Hauska sutsisatsisatsaa giffi, vaikka itse sanonkin. Ja sanottakoon tähän vielä se, että mie siis diggaan FPOta ja Tatu Avola Memorial -kilpailua, mutta minulla myös hieman outo huumorintaju. Kisatunnelmaa muutamassa sekunnissa ;-)

Ja jotta kellään ei tulisi mieleen, että mie ilkeästi naureskelen muille enkä edes lisäksi osaa nauraa itselleni, niin laitetaanpa tähän väliin miusta muutama kuva, jotka saavat miut itsenikin repeämään nauruun. Olkoot nämä kuvat tässä sen takia, että joillain ihmisillä on  jokin ihmeellinen tarve arvostella ulkonäköäni aivan kuin olisin fitness- tai bodybuilding-kisaaja ja -bloggari, vaikka nimenomaan en ole noista mitään. Tässä kuitenkin muutaman kuvan hauska sarja siitä miltä blogini kuva-anti ehkä näyttäisi, jos käyttäytyisin aivan kuin olisin jotain noista edellämainituista.
Eli kuten kuvista näkyy, tavoitteeni eivät todellakaan ole missinmitoissa olemisessa eikä bikini fitness-kilpailuissa. Miun tuollaiset poset ovat yhtä aistikkaita kuin puupökkelön yritykset lumota ihmisiä olemuksellaan ja kropastakin näkee varmasti, että tavoitteet ovat ihan muualla kuin badipuolen kisoissa tai -mallinhommissa. Kyllä mie rengon rautaa, jotta jonnisortin yleiskunto pysyisi omasta mielestä riittävänä ja että olisi vähintäänkin riittävä voima- ja liikkuvuustaso voimanaisurheiluun, kilpakädenvääntöön ja voimanostoon plus siinä etenkin penkkipunnerrukseen tällä hetkellä keskittyen. Miusta nyt ei tosiaan minkäänsortin missiä saisi tekemälläkään tällä kropalla, ja sen kyllä huomaa ;-)

Sama hubahabahubahupailu giffilöisenä, ollaos hyvätten! ;-)

Jumankekkulis kö naurattaa niin makiasti itteekin! :-9

Ja tosiaannii, miun blogissa on lähtökohtaisesti bikiniposejen tai fitnessilaiffin sijaan kuvia ja sanoja miun elämäntapakuntoilusta, johonka kuuluu treenaaminen ja kisaaminen voimanaisurheilussa, esim. penkkipunnerruksessa voimanostossa ja kilpakädenvääntö. Miun treenaaminen todellakin keskittyy siihen että miten voisin käyttää em. lajeissa kroppaani ja voimaani siten että esim. mönkijät liikkuvat, rauta nousee tai onnistuisi liikuttamaan kehoansa siten että voisi saada voitollisen viäännön tai muun sen sellaisen kädenvvääntöurheilussa. Ja sen varmaan voi tosiaan bongata kropasta ja sen käytöstäni että on ollut treenaamisen keskipiste jossain muussa kuin itseni tavalla tai toisella viehättävämmäksi tai "lean body"seksi tahi "ripped"iksi hankkiminen. En ollenkaan vastusta noita lajeja joissa keskipisteenä on em. asiat, mutta on sellainen vahva tunne, että en olisi kovin häävi noissa lajeissa, ja kun kerran minulla on vallan mukavaa näissä valitsemissani lajeissa, niin näillä mennään. Mie teen mitä teen ja muut tehkööt myös mikä tekee heidät onnelliseksi.

Mönkijän kiskominen on kivaa!

Mie olen kolmevitosena löytänyt onnen ja autuuden siitä, että teen asioita mitkä tekevät miut tavalla tai toisella onnelliseksi. Oman kehon käyttäminen ja itseni haastaminen on suuressa roolissa siinä mikä tekee minut onnelliseksi, joten sitä aion kovasti tehdä myös vuonna 2016. Pidätätte varmaan nyt hengitystänne innolla odottaen, että mitä kaikkea loppuvuoden tai ensivuoden aikana blogiini pläjäytän ;-)

Hyvää joulunodotusta ja joulua teille kaikille ihanille mussukoille toivotan!

T. Läski Urpo Apina aka Krisse.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti