Kävijälaskuri

maanantai 7. joulukuuta 2015

Tuplamestarin monet palkinnot ja karu paluu arkeen

Ee palajo auta että o tuplamestari kö arki koettaa ja uuet koetokset eessä!Hyvin se työmönkijä liikkuu noljakkaan kö köyestä kiskoo vuaan ;-)

Niin se vuaan piääs käymmään että tämä apinaemo ronkaisi Joroisissa saman päevän ja illan aekana kahdessa eri Baarin Vahvin Nainen -kisassa tuplavoiton. Sain kisajärjestäjiltä onnittelut, ravintolalta voittodrinkit, yleisöltä kosolti aplodeja, kehuja ja maljapuheita. Eniten sydäntä lämmitti kuitennii se, että mie olin mukana kisassa, jonka osallistumismaksuilla ja muilla tuotoilla kerättiin KYSin eli Kuopion yliopistollisen sairaalan lastenosastolle parempaa joulumieltä joululahjojen hankinnan muodossa.


Punnerruksia oli yllättävän mukava tehä ja haipakkaanhan nuita tul tehtyä
Otepitovoima oli miulla "iha jees" ;-)
Kisasin siis todellakin lauantaina 5.12. Baarin Vahvin Nainen -kisassa ja ylsin peräti tuplamestaruuteen. Alla miun kisasuorituksestani videota todisteeksi epäilijöille ja ihasteltavaksi ihailijoille ;-)


Hotelliyön ja uaamiaisen jäläkeen mie rahjustin kasseineni Joroisen koulukeskukselle, josta bussilla Varkauteen, josta junalla Pieksämäelle, jossa odottelun jälkeen hankkiuduin junaan jolla matkasin Tampereelle. Tampereella sitten kotio väsyneenä kävellen kantamusten kanssa reippaillen. Kotona sitten ruuoantekoa, roskien ulosvientiä, pyykinpesua, tiskaamista ja tämän viikon suunnittelua.

Kotona lisäksi purin videot ja valokuvat konneelle, söin, lepäilin, editoin ja tuotin materiaalia vlogiin
ja blogiin. Lisäksi juhlistin tuplavoittoani ilmoittamalla mm. asiasta myös Muskleforum.com:issa. Sain onnitteluja chatissa, mutta myös vallan tylyä "extrapalkintoa" tuplavoitostani, joka toimi rakastettavan absurdina palautuksena suomalaiseen kylmään mentaliteettiin ja harmaaseen arkeen. Tuossa oheisessa kuvassa "extraonnittelupalkintoa" saliharrastajien foorumin muskleforumin tyyliin.

Ihana palkinto Muskleforumin ylläpitotiimin Enveriltä miun tuplavoitostani ;-)

Ylläpitäjä ja chatin valvoja Enver syytti mua taas kerran testodouppariksi. Hän ylipäätään suhtautuu minnuunn äärimmäisen misogynistisesti, sukupuoli- ja seksualisuussyrjivästi (haukkuu mua mieheksi, kutsuu entiseksi mieheksi, kyselee seksi- ja intiimielämästäni ja vaatii vastauksia jopa bännien uhalla, jne.) ja hän kyseli jälleen kerran mun hormonien viitearvoista. Ilmoitin jälleen että ne ovat kohdillaan. Ilmoitti että älä jauha paskaa, kuvista näkee että käytät testoo. Pisti sitten bännit, kun en suostunut vahvistamaan hänen tuotakaan harhaista teoriaansa. Palkinto miun tuplamestaruudesta muskleforum.com:in ihanaan tyyliin oli siis bännit chatista ja foorumilta.

AAAAAAA, MA NAURAN! Vidun siistii. Paras pokaali evö!!! Aion kehystää tuon seinälleni, sillä minua on aina kiinnostanut pitää esillä ihmismielen typeryyden monumentteja. Kiitoksia Enver, palkinto lämmittää mieltäni suuresti 8-)

Tuplahaukkaria ja hymyä Hotelli Joronjäljessä, kuvassa näette tuoreen Baarin Vahvin Nainen -kisojen tuplamestarin
On se muuten jännää, kun kilpailujärjestäjät, yleisö, kanssakilpailijat jne. eivät sen enempää kilpakädenväännössä kuin voimanaisurheilun puolella heitä miusta tuollaisia syytöksiä ilmaan. Niin kuin eivät heittäneet ilmaan noita syytöksiä lauantaina 5.12.2015 Joroisillakaan, kun haalin itselleni reiluilla kisasuorituksilla tuplamestaruuden. Voisiko johtua kenties vaikka siitä että nuo tuollaiset syytökset ovat absurdeja ja ilmiselvän perättömiä paskapökäleitä tuollaiset päättömät syytökset. Niimpä!

Kyl maar mää näil nauruil elän ainakii 78 v:ksi ellen 135 v.:ksi ja lupaan kisata tuonkin "extrapalkinnon" voimin ainakin 75 v:ksi, sillä kuuluisalla suomalaisella sisulla.

Mutta juup, ihan vakavissaankin, niin menihän tuo bännäys siinä pyykkäämisen, tiskaamisen, roskanviemisten yms. ohella arkeen palautuksena. Toimi vallan hyvin siinä ohessa. Eipä piääse liikoo orankiemo ylypistymmään kö foorumilla, jossa oma dopingosuus, syytellään bänneihin asti dopingista. Suurta ironiaa jo sinänsä, eikö? :-)

Suureksi ironiaksi voisi kokea senkin, että oli kyse sitten SuomiCup-finaaliottelusta naisten plussasarjassa kilpakädenväännössä, FPOn korkeatasoisiin raakapenkkipunnerruskisoihin naisten sarjaan ilmoittautumisesta, Joroisen Baarin Vahvin Nainen -kilpailun tuplamestaruuden ansaitsemisesta, tai vaikka millä kuntosaleilla käymisestä, niin ei mua missään mieheksi, fuskaajaksi tai dopingin harjoittajaksi syytellä. Se syyttely tapahtuu sitten nimenomaan epätoivoisesti naiskirjoittajia foorumille haluavalla ja dopingaineista plus niitten hankkimisesta ja käyttämisestä keskustelemisesta tunnetun foorumin chatissa ja foorumiteksteissä. Trendikästä ja modernia foorumimenoa, kun asenteet on juntimpia kuin lajeissa, yhteisöissä ja paikoissa mistä ihmisillä ei ekana tule mieleen rentous, suvaitsevaisuus ja inhimillisyys. Miun elämä nyt muutenkin on aika ironian täyttämä, että linjassahan tässä mennään ;-)

Orangutankimamalla hymy herkässä ittepäisyyspäevvee tuplamestarina fiilistelemässä ;-)
Tästä viikosta sen verran ja otsikonmukaisesta arjesta vielä, että mie mään tännään tuaas arkirutiinieni mukaisesti hyötyliikuntana kävellen hoitamaan asioita kaupunnille, ruuoanhankkimisreissulle, ystäviä näkemmään ja ylläri pylläri salille rautoo renkommaan. Huomenna ois tuaas TKT Nääsväännön kädenvääntötreenit, joihin menen innosta puhkuen, onhan tämän viikon lauantaina kilpakäenviääntökisat Sipoossa. Loppuviikko menee sekä asioita hoitaessa, videoita editoidessa, blogatessa, kämppää siistiessä, treenatessa eri kuntosaleilla huhkiessa, ja loppuviikolla onkin sitten oikein tuplasti hubahaba habahubaa luvassa!!!! <3

Sipoossa siis lauantaina 12.12. olen Sipoon metsaruuskilpailussa kilpakädenvääntäjänä illalla vääntämässä vasemmalla ja oikealla kourallain naisten avoimessa sarjassa. Sitten "oikein hyvien" yöunien jäläkeen mie oon elämäni ensimmäisissä ihkaoikeissa virallisissa RAW BENCH PRESS eli raakapenkkipunnerruskilpailuissa sunnuntaina 13.12.2015. Ja tuo kilpailu ei ole mikä tahansa kilpailu, vaan kyseessä on FPOn korkeatasoinen kansallinen kilpailu nimeltään Tatu Avola Memorial 2015, joka käydään perinteitten mukaisesti erittäin kovasta voimanostotasostaan tunnetulla hardcoresalilla BULLFARMilla.


Jos tiedätte voimanostosta ja raakapenkkipunnerruksesta mitään, niin osaatte varmaan päätellä ihan naisten osallistujalistasta, että kovatasoisessa kisassa olen. Penkkauskisassa kisaajina siis Tippa Hakala, Krisse Tuominen (eli mie!), Hanna Turtiainen ja Anne Leinonen. Mie nimenomaan tarvitsen kehittyäkseni kovatasoista kilpailua ja rajua itsensä haastamista ja tuolla kisaajalistalla nuo kriteerit todellakin täyttyvät. Etenkin kun katsoo voimanostokisan naisten nimiä Marianne Kosonen, Anna Khudayarov ja Minna Pajulahti tai vaikka mavettajakisaajia Maiju Hilander, Emma Elonen,  Satu Pesonen ja Anne Leinonen, niin onhan se mahtavaa voida olla noin hienossa seurassa katsomassa noin korkeatasoisten kilpailijoitten suorituksia.

Mutta nyt kaupungille asioita hoitamaan ja palaamisiin!

HYVÄT KAUNIIT IHANAT PÄIVÄNJATKOT TEILLE IHANILLE FANEILLE, HEITTEREILLE, TUKIJOILLE, KANSSAKILPAILIJOILLE JA MUUTEN VAAN MAINIOILLE IMMEISILLE!!! <3


T. Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän aka Krisse Tuominen,

Joroisten Baarin Vahvin Nainen -kilpailujen tuplamestari, kilpakädenväännön SuomiCUPin finaalikilpailun 4. ja SuomiCUP 2015 -kokonaistilastojen 5., voimanostoliitto FPO:n jäsen, innokas raudanrenkoja, julkaistu kirjailija + muusikko + taiteilija + sarjakuvantekijä, bloggari ja vaikka mitä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti