Kävijälaskuri

maanantai 7. joulukuuta 2015

Olkaa hyvät ja onnitelkaa tuplamestaria!

Läski Urpo Apina on TUPLAMESTARI!


Kyllä, luitte aivan oikein! Kyllä, minä se olen ja se minä olen! Mie oun ny ihkaoikia tuplamestari ja titteli losahti oikeen samana iltana kahdessa voimamies-/nais- -urheilukilpailussa huhkimalla.


Lauantaina lähdin puoliysin jälkeen uaamulla juna-asemalle ja junalla matkasin Pieksämäelle, josta junailin Varkauteen. Varkaudessa kävelin painavine kasseineni kauppaan, kaupassa, kaupasta ulos ja takaisin asemalle. Asemalta bussilla Joroisille. Joroisilla koulukeskuksen pysäkiltä hotelli Joronjälkeen, jossa sisäänkirjautuminen ja huoneeseen meno. Äkkiä suihkussa siistiytyminen, ite kehittelemäni kilpa-asu ylle (miellyttävät pikkarit, FCF Wrestlingin Keep it bloody fucking brutal -t-paita, METALin Original -trikoot, Tallinnasta Rimistä ostamani tennissukat ja GAZOZin mustavalkoiset kengät)  ja nopiasti kohti Hotelli Joronjäljen juhlasalia missä pian starttasi Baarin Vahvin Mies ja Nainen -kilpailu. Koska olen orankiemo ja muutennii erittäin hottis nuaaras, oli lajivalinta vallan selvä eli voimanaisurheilemaan sitten Baarin Vahvin Nainen -kilpailuihin! Ja nimenomaan kilpailuihin, sillä päivän ja illan aikana niitä kisattiin todellakin kahdet kilpailut!

Klo 15:30 aikoihin starttasin koko hötäkän aloittamalla mönkijän vedon vetämisen kiskomalla köydestä ja kivastihan se meni.

Toisena lajina oli se kaikkien liikuntatunneilta, kuntotesteistä, omapainoharjoitteista, klassisista kuntopiiriharjoitteistastä tahi armeijasta hyvin muistama iki-ihana etunojapunnerrus. Olisin saanut kisajärjestäjien puolesta punnertaa polviltaan, mutten mie mitteen helpotuksia halunnut käyttää. Pakko kuitenkin myöntää, että yllätyin itsekin että kipeillä hartioilla ja matkaamisesta jäykkänä meni noinkin noljakkaasti. Hyvä suoritus vaikka ite sanonkin! ;)Kolmantena lajina oli etupito ja kisajärjestäjät laittoivat miut sitten kisaamaan rinnakkain äijäkisalaisen kisaajan kanssa ja miehän perskutaralloo voitin hänet. Hyvin kyllä kisasi hänkin, että pisteet hyvästä kisaamisesta hällekin!


Kun kourat oli mukavan vetreät, niin ei muuta kun orankiemon koura venytykseen eli painoa kannattelemaan puristusvoimatestissä. Vallan lupsakkaastihan tuokin män.


Seuraavaksi sitten olikin sukeltajan happisäiliön lavasta rinnalle ja rinnalta ylös punnertaminen. Kiva laji onpi se ja kivat toistomäärät siitäkin tuli.


Kisan viimeisenä lajina piääsi piäästellemmään aggressioita ulos moikkaasemalla nyrkkeilysäkkilaitetta, joka mittasi iskuvoimaa. Voin sannoo, että kivastihan sitä tul poksautettuu.


Ja iloisesti voitto tuli vislaten luokseni. Ja koska olin niin lystiä, niin osallistuin sitten heti perään myös toisiin Baarin Vahvin Nainen kisoihin, sillä pittäähän sitä kisata sydämen kyllyydestä ja vastata kunnon haasteeseen, kun kerran noin kauas Treelta oli kulkenut.

Pakko myöntää, että pieni tauko enemmän ois tehnyt terää. Ois ehtinyt hieman palautua, juoda vettä ihan varastoon ja syödä. Nyt ei ehtinyt ja sen huomasi. Siitäkin huolimatta osa suorituksista meni ekaa kisaa paremmin ja lopuissa ero ensimmäiseen kisaan ei ollut valtava, eli aika tasaisen varma suorittaja siis olen.


Mönkijä kulki vallan sutjakasti ja hyvä niin! Punnerruskisa meni vähemmillä punnerruksilla kuin ekassa eikä miulla ees oo kuvaa koko toisen kisan punnerrusosuudesta, mutta tokkopa siinä muaailma kauhiasti menettää ;-)


Etupito ei ole miun vahvimpia lajeja, mutta ei se toisellakaan kertaa huonosti mennyt ja taas kerran rinnalla oli äijäin sarjan kisaaja. Kivaa oli ähistessä vierekkäin.


Kuten kuvasta näkyy, salissa oli aiempaa viileämpää, niin vaatettakin oli enemmän. Puristusotekisakin meni aikas mallikkaasti, vaikka ainahan se kisoissa paremminkin voisi mennä mikä tahansa laji.


Ja kö vie suorille käsille ylös ekaakin kisaa useamman suorituksen, niin ei piääse turhan kylmä tulemaan. Tuo oli oikeasti ehkä hauskimpia hetkiä kisassa. Oli vuaan niin lystiä tehdä tuota liikettä. Huvinsa kullakin ja miulla ne vasta hauskoja huveja onkin! ;)


Ja nyrkin palloon paukattaminenkin meni ekaa kisaakin vauhdikkaammin.

Ja voittohan se kotiin tuli toisestakin kisasta!

Vähänkö siistiä renkoa ittensä saman päivän ja illan aikana tuplamestaruuteen Baarin Vahvin Nainen tittelille. Meinaan olihan se älyttömän hauskaa ja siistiä!

KIITOKSIA KISAJÄRJESTÄJÄT, KIITOKSIA MUUT KILPAILIJAT. KIITOKSIA HOTELLI JORONJÄLKI, KIITOKSIA KUVAAJA, KIITOKSIA Scisssor Sisterille kisakampauksesta, ja kiitoksia kaikille muillekin jotka suosiollisesti olette vaikuttaneet kisavoittojeni muodostumiseen!

Iloisia voimailuhetkiä teillekin!
T. Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän alias Krisse Tuominen,

Baarin Vahvin Nainen -tittelin tuplamestari, kilpakädenväännön SuomiCup-kokonaistilastoissa 5. plussakoon naistensarjassa, Finland Powerlifting Organisationin jäsen, raakapenkkipunnerruksen intomielinen harrastaja, julkaistu muusikko ja kirjailija, blogisti, ja vaikka mitä muuta mainiota :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti