Kävijälaskuri

torstai 12. tammikuuta 2017

Dängä dängä, ny o meininki vänkä!

Hyvvee uutta vuotta 2017 ja pirskutaralloon hyvvee kevättä kaekille!


Aappena mavettamassa


Aappena se on pitänyt jonni'verta taukoa bloggaamisesta, mutta se ei tarkoita että oisin vuaan roikkunut aappenaluolan roikkumatangosta ja syleksinyt kattoon, vuaan olen ollut hyvinkin ahkerana. On tullut mm. tehtyä PRää Skipin ja Gorilla Wearin tiimiläisenä, treenattua, valmennettua, kisattua, ja harrastettua peräti sosiaalista elämää rakkaan ja ystävienkin kanssa.


 
Aappena Natural Woima & Wellnessillä esittelemässä paikkaa virtuaalisesti


Skipin tuotteita on tullut maistatettua sekä  yksin että yhdessä Natural Woima & Wellnessin Markon kanssa ympäri Tamperetta (mm. Steel Body ja CrossFit 33400) ja Turussakin (KP Gym Orikedolla). Tällä viikolla Skippiä ennätämme maistammaan (plus myymään!) Waffailupäiville lauantaina. Ensiviikolla luvassa ainakin Nokialla eräs vallan värikäs paikka, joka myös Paja Gym nimellä tunnetaan.

CrossFit 33400ssä maistattamass Skipiä


Tullut treenattua viimeviikkoina Ratinassa, Arttelissa, Steel Bodylla kuin KP Gymilläkin. Kisaamassa tuli käytyä Tiim Aappenan Tapsan ja Jounan kanssa KP Gymin ja FPO-liiton kisoissa. Voitin naisten -90 kg painoluokan varustemaastavedossa kultaa ja Tapsa sai kultaa noviisin rawpenkkipunnerruksessa kisatessaan. Jouna se rohkeasti huolsi meitä ja kuvasi.

Otevoimailun SM-raja ylittyi kevyesti


Kp Gymin skaboissa tuli myös ylitettyä SM-karsintaraja otevoimakisoissa, hävittyä näyttävästi haastematsissa oikealla kädellä kädenväännössä Anna Khudayaroville, voitettua vasurilla haastematsi kokenutta Veeraa vastaan, valmennettua Tapsaa ja huollettua Tapsan lisäksi brittiläistä Adriano Gustavia.

Aappena ja Tiim Aappenan maskotit


Tällä viikolla olen lepäillut urheilusta. Olen käynyt kyllä valmentajana ja personal trainerina saleilla tekemässä hommia, ja toki Skipin maistattajana Gorilla Wearin vaatteissa, mutta en ole tehnyt venyttelyjä kummempaa jumppaa. Ensiviikolla palaan Paja Gymillä pajan ääreen ja jatkossa käydä säännöllisesti Paja Gymillä tekemässä perustreeniä ja KP Gymillä valmennettavana tekniikkatsekkauksissa. Hyviä treenejä! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti