Kävijälaskuri

tiistai 24. tammikuuta 2017

Lepoviikko taas vaihteeksi

Aappena viimeviikon perjantaista asti kuumeessa, tässähän sitä sitten ollaan ja levätään... Ei niin että miulla mitään lepoviikkoa vastaan on, mutta ei se kyllä kivaa ole joutua lepäämään, kun haluaisi tehdä jotain muuta kuin vain rötköttää kuumeillen kotona.

Piiitkästä aekoo Smith-kyykkyä ja ass to the grass-tyyliin tietennii ;-)


Viimekertaisen bloggauksen kohdalla olin vallan ansaitulla ja tarpeellisella viikon mittaisella tauolla kaikesta urheilusta ja liikunnasta hyötyliikuntaa ja venyttelyä lukuunottamatta. Lepoviikon jälkeen olin heti takas äksönissä, kun kävin Paja ry:llä tekemässä raakana kyykkytreeniä ja esittelemässä Paja Gymillä Skipin tuotteita. Paja ry:llä tuli tehtyä 12 toiston kyykkysarjoja Tapsan kanssa vuorotellen kyykkytelineessä. Tiim Aappenan Jouna kuvasi räpistelyämme.

Jalkarässäämässä Ratinan stadionin kuntosalilla


Olihan se aika hauska katsoa videolta, kun taustalla Paja ry:n voimamöröt tekee kovaa penkkitreeniä samalla kun mie ja Tapsa tehdään peruskuntokauden ei-niin-kovin-raskaisiin-rautoihin menevää voimajumppaa, ja olihan se miun liikkumista rajoittaneista fibromyalgiakivuista huolimatta hauskaa tehdessäkin.

Reidenojentajalaitteessa ihtensä rääkkäämistä, nam <3


Viimeviikolla tuli maanantain lisäksi treenattua keskiviikkona jonnisortin yleiskuntopäivämeiningillä säntillisen sekalaista mutta tarpeellista kuntoilusillisalaattia, torstaina polvenalta maastavetoa ja erinäisiä keskivartalon ja käsien apuliikkeitä ja lyhyesti perjantaina pelkästään jalkoja.

Reidenkoukistajalaitteessa raudanrenkominen aina yhtä miellyttävää ;-)


Perjantana fibromyalgiakipujen, väsymyksen ja jalkapäivän kompuroittamana onnistuin kiireessä kaatumaan niin että satutin kummatkin polveni ja nilkkani. Polvien pinta yhä hieman auki ja mustelmilla. Vasen nilkka yhä tavallista hitaampi ja heikompi ja hieman jomottava. Vasen jo valmiiksi kipeytynyt polvi oli perjantai-sunnuntain hyyyvin kipeä, mutta alkaa olla nyt suht. koht. normaali.

Aappena edustamassa


Lauantaina keskipäivällä kuume laski pois ja suuntasin kohti Helsinkiä, jossa pidin Sture 21ssä sekä Skip-maistatusta että info- ja myyntipöytää Natural Woima & Wellnessin valikoimasta, ja soitin Uusi Laineen riveissä pääesiintyjäyhtyeen riveissä sekä rumpua kera taustalauleskelun että kitaraa kera päälaulun.

Space Trucker Chicksien Mirkka ja Uusi Laineen Gorilla Weariin sonnustautunut Krisse Tuominen.


Muuten oli ihan mukavaa, mutta kuumeisena ja kipuillessa harvemmin on erityisen miellyttävä olo, eikä ollut nytkään. Ja soittovälineitten kasailuissakin omat kommervenkkinsä kun kädet tärisee ja huono olo ja kuumetta pukkaa. Kiitoksia kuitenkin Trio Pussien rumpalille ja Space Trucker Chicksien roudarille.

Iloista pöydänpitoa <3


Skipmaistatuksella kävi paljon innokasta porukkaa, esitteitä, maistatustuotteita ja infoa meni, ja tuotteitakin meni kaupaksi (varsinkin Pornoklubiteeman mukaisesti patukka kelpasi kansalle). Voimapuoti Helsingissä (Höyläämötie 12) ja Natural Woima & Wellness Tampereella (Possijärvenkatu 3) sai näin ollen potentiaalisia asiakkaita ja kosolti huomiota ja melkoisesti pr:ää. Skip Finland ja Gorilla Wear Finland  näkyvät myös monissa keikoilla kuvatuissa valokuvissa ja videoissa, joka tokko sponsorieni mielestä on ainakaan huono juttu.

Mie, roudarilipunmyyjä ja DJ Timppa eli Timo "Pode" Poutiainen


Uusi Laineen keikka oli melkoinen, kun meillä oli basson varressa Mirkka ja yllärikitaristina tv:stäkin tuttu Samuli Federley ja paljon huomiota saivat osakseen myös miun rumpalointi, rummuista kitaran ja laulun ääreen siirtyminen, värikäs lavashow ja Samin vaatimana suoritettu teemanmukainen badiburleski performanssi -show.Sunnuntai ja maanantai meni levätessä, syödessä ja nukkuessa, ja toki maanantaina Tampereelle siirtyessä. Loppuviikon lepäilen kuumetta pois ja jos ensiviikolla vaikka pystyisi taas jumppaamaan edes kevyesti. Toivossa on hyvä elää! Hyvvee kevättä kaikille! T. Krisse Tuominen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti