Kävijälaskuri

perjantai 27. tammikuuta 2017

Kevätaurinko paistaa ja aappena alkaa parantua

Gorilla Wear Finlandin (myy Hkissa Voimapuoti ja Treella Natural Woima & Wellness) hupparissa ja verkkareissa kelpaa olla ja köllötellä kipeänäkin kökömmässäkin kunnossa

Olen köhinyt tässä reilun viikon keuhkojani ulos ja ollut nyt peräti viikon kuumeessa. Alkaa tulla jo kotona lepäily ja kökkö olo tulla korvista ulos. Onnksi tammikuun lopun keväinen aurinko pilkistelee meikäaappenan seuraksi ikkunista sisään ja valonsäteet piristävät niin uupunutta mieltä kuin kehoa. Aah, eeeeehanaa, kevät tulee! Aurinko paistaa, jee jee, kyllä tämä tästä!!!! <3

Onnekseni olen saanut siirrettyä tämän viikon kuntosalikäynnit Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Nokialla siirrettyä siihen hetkeen, kun minusta kuntosalitreenaajaksi, koutsiksi tai henkilökohtaiseksi aappenatraineriksi on. Ensiviikolla aion olla kuumeeton ja aloittaa kevyellä jumpalla, ainakin jos vain mieli, keho ja Luoja niin minulle suo.

Satelnet Oy:n sponssipaidassa aappena lepää kotona ja nautiskelee kevään aurinkoisista terveisistä


Juuri nyt tällä hetkellä on sellainen olo, että ehkä huomenna miulla voisi olla ensimmäinen kuumeeton päivä. Ehkä ei ole tai sitten on, mutta toivossa on mukava elää. Ainakin mukavampi kuin kiduttavan kurjissa fiiliksissä odottaen vain kuolemaa ;-)Mie oon niin urbaania tit.. eiku siis fitnessii <3

Miusta on mukavaa kuin päivät ovat ilmiselvästi öitä pitempiä ja päivisin on enemmän valoa kuin synkkyyttä. On ihanaa, kun ei ole suurimman osan päivästä vain synkkää eikä koko ajan ole jäätävän kylmä. Pian sitä voi jo pötkötellä nurmella hihattomassa paidassa ja nauttia auringon säteistä hyvässä seurassa <3


Ajatukset jo keväässä, vaikka vielä onkin huppari ja talvitakkikelit ;-)


Tai no, ei ehkä vielä ihan heti pian, mutta tuossa koht'sillään muutaman kuukauden päästä ;-) Tällä hetkellä on hyvä, kun on kiva kämppä missä voi miellyttävissä vaatteissa olla ja levätä, syödä ja juoda lämmintä. Vaikka onkin kuumetta ja olo ei sikäli ole se maailman ihanin, niin rakastan elämääni, sillä se on oikeastaan aika ihunan ihana.

Waffa- ja badipeukkua teille kaikille orangilta, joka Gorilla Wearin vaatteissa virnuaa <3

Voin tehdä rakastamiani asioita siellä ja silloin siinä seurassa kuin haluan olla ja minulla on tukena ihmisiä ja firmoja, joita arvostan ja jotka arvostavat minua. Se tässä voimailussa onkin ihaninta, että kaikista liittoriidoista yms. huolimatta kuitenkin ollaan ainakin enimmäkseen yhtä suurta perhettä. Hyvin mahdutaan myö voimailijamimmit fitness- ja bodarityyppien sekaan ja toisin päin. Hyvin mahtuvat mukaan myös kuntojumppaajat, soutajat ja maratoonarit. Yhdistävänä tekijänä elämäntapa, jossa käytetään kroppaa muuhunkin kuin makaamiseen. 


Ookko menos salille, pääseeks mukaan? Ok, sitten tuun miekin! ;-)

Kunhan tässä tervehdyn, on miun tarkoitus poiketa käymässä yhden sponsoreistani luona Natural Woima & Wellnessin putiikilla Tampereen Lielahdella (Possijärvenk. 10), ja katsastaa kaupalle tulleita kevätuutuuksia, jutella kauppiaan kanssa ja varmaan räpsiä taas kaupalla kuvia. Kaupalla käymisen lisäksi tarkoitus käydä tervehtymisviikolla tekemässä edes kevyttä jumppaa Paja Gymillä Nokialla ja Steel Bodylla Tampereella. Jossain kohtaa varmaan poikkean myös Kp Gymillä Turussa, Voimapuodilla Helsingissä, Arttelin kuntosalilla Tampereen Tammelassa ja Ratinan stadionin kuntosalilla Tampereella. Menee varmaan ainakin viikko tai jopa kaksi kuin erittäin kevyen jumpan lisäksi voi tehdä sitä itteään eli vastusharjoitteita vapain painoin ja kuntosalilaittein.

Päässä liikkuu lähinnä räkä, mutta aappena näyttää yllättävän hyvältä silti ;-)

Tod. näk. ollaan tätä menoa pitkällä helmikuuta taikka jopa maaliskuussa kun edes uskaltaisi tehdä voimanoston lajiharjoitteita ihan oikeasti eikä vain kevyenä tekniikkajumppana, joten kyllä tässä vaan pakko todeta, että kevään Sm:t jäänevät osaltani ohi. Ainakin Juvan kisat ja näinollen Em-kisat heinäkuussa. No, kisoja tulee ja kisoja menee ja muitakin lajeja on kuin voimanosto.


Mie, aurinko, waffapeukku ja auringonsäteet....
Tässä muuten tajusin, että Nääshallin la 29.04.penkkipunnerrus kisat menevät otevoimailun Sm-kisojen kanssa päällekkäin, ja koska Tiim Aappenan useita voimailijoita on ilmoittautunut jo raw penkkipunnerruskisoihin, uskon että joukkueelleni lojaalina pysyen, pitäydyn nyt menemästä otevoimailemaan, ellei aikatauluja jotenkin saataisi järjestymään. Elämä on... täynnä valintoja ja tämä on taas niistä yksi :-)


Varjoja onnen puutarhassa vai onko ihan vain flunssa ja väsy? :-)


Mutta miten tahansa tämä loppukevät meneekään, niin voimailua siihen kuuluu (ärsyttävän) vähän, mutta kuluu se aika levätessä, jumpatessa, humpatessa ja pumpatessakin. Hyvää onnea teille toivottaen! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti