Kävijälaskuri

tiistai 31. tammikuuta 2017

Kevät se tulee pikkuhiljaa ja olokin alkaa kohentua

Töttöröö ja tättärää blogiini saapuja! Mukava, kun tulet käymään ja tervetuloa uudelleenkin! Tämä on miulle rakas pieni henkireikä kylymän muaailman keskellä missä voin kirjuutella ja uaatella ja oleskella justaan niinkö kulloinkin miel teköö ja lystää! Toivottavasti löydät tämän nettipesäkoloni kotoisaksi itsellesikin. Ja jos ei niin ee maha mitteen, aenahan ee voe voettoo. Heh!

Vuodet vierii ja kroppa sen kun kaunistuu ja vaffisttuu


Viimeviikolla ilmestyi Sarjarissa miulta Massamään -sarjakuva ja olen siitä hyvin ylpeä. Avaruus-teemaiseen numeroon saatan väsätä apinasarjiksen sijaan lisää Massamään -sarjakuvaa. Koska miksipä ei? Ois vähän mälsää jos Massamän jäisi vain yhteen sarjikseen. Kyllä tyypissä on ammennettavaa vielä moneen sarjakuvaan.

En mie mikkään Massamään oo mut on sitä poweria kroppaan tarttunut miullakin ihan kviasti

Vaikka olen ollut kipeänä jo puolitoista viikkoa, on innostus miulla päällään Sarjariin ja helmikuussa toteutuvaan uuteen tapahtumaan...

La 18.02. Tampereen Yliopistolla Pinni B-rakennuksen 5. kerroksessa Taivaankannessa klo 16-22 tapahtuu oikein urakalla Hyvinvoinnin & Viihteen Fiilistelypäivässä! Hyvinvoinnin & Viihteen Fiilistelypäivän Badikappeli-nimisessä iltaklubiosuudessa esiintyvät Marko Säärelä soittaen trubaduurisetillisen akustisesti folkia, rokkia yms., Uusi Laineen rumpali Krisse "Aappena" Tuominen esiintyessään Krisse Sydän nimellä soolona (Krisse "Krisse Sydän" Tuomisen runo-, musiikki- ja performanssishow), Legendaarinen DJ Timppa ja Dj-kollektiivi Pää & Vamma soittelevat musiikkia, etenkin Badikappeli -iltaklubiosuuden Iltadisco-osuudessa... jossain kohtaa iltaa koetaan myös mystisdigitaalinen virtuaali-live Space Trucker Chickseiltä ja illan lopuksi Iloinen Aappena plays UUSI LAINE ♥ Luvassa siis paljon niin ihanaa ja menevää musiikkia kuin erittäin outoa ja kokeellista äänimaiseman esille luomista sfääreistä ♥

Rokkaamassa kiertueen ekalla keikalla Sture 21ssä


On kyllä hyvä tapahtuma, vaikka itse sanonkin. Sekä päivällä oleva kirjamessut kohtaa urheilumessut kohtaa hippihäppeninki -tyyppinen rela messupvä ja illalla tapahtuva iltaklubi samassa paikassa, mutta aivan eri sfrääreissä, tulevat varmasti olemaan hauskoja. Naurattaa jo etukäteen!

Alkaa olla taas aurinkoinen olo ja pian sitä pääsee salillekin Gorilla Wearin yllään pelmustelemmaan


Alkaa muuten olo helpottaa ja kuume vähentyä. Johan tätä on odotettukin. Kunto alkoi kohentua, kun aloin ottaa Skipin Megaforcea ja All Sports Labsin Amino Fusionia reilummalla kädellä tankkauskuurihenkisesti. Että kiitoksia kovasti ko. tuotteitten maahantuojalle ja niitä Tampereella myyvälle Natural Woima & Wellnessille. Nuo tuotteet todella toimivat monenlaisessa käytössä. Taisteli sitten kipeenä oloa vastaan tai haki energisyyttä yleisesti oloonsa. Toimii ja jaksaa taas olla ja elää.

Natural Woima & Wellnessillä Tampereen paras valikoima Gorilla Wearia


On muuten keväällä muutkin pirtsakoituneet, kun Suomeen on rantautunut Suomen kamaralla uusi liitto N.B.B.U.I., joka on siis kainsainvälisesti jo olemassa, mutta nyt siis myös Suomessakin. Aiheesta jo kirjoitinkin kaksikin tekstiä Badilaiffia -blogissani, joten tyydyn tässä vain tervetulotoivottamaan N.B.B.U.I. Worldin lämpimästi tervetulleeksi Suomeen. Eipä täällä noita fysiikkalajeja ainakaan liikaa ole koskaan ollut mahdollista, etenkään naisten toteuttaa. Nytpä on sitten taas yksi mahdollisuus lisää!En ole kauheasti vlogannut, mutta nytpä sitten vloggasin vastaten kahteen vakikysymykseen mitä minulta usein kysytään. Yllä video blogiin upotettuna. Toivottavasti vastaukset tyydyttävät kuulijoita ja katselijoita. Kuulemisiin ja näkemisiin! T. Krisse Tuominen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti