Kävijälaskuri

torstai 26. tammikuuta 2017

Kevättuulien puhdistavaa uudistavaa tuiverrusta

Taas on se aika vuodesta, kun talvi se tuivertaa pimeydessä, lumessa ja hohkaavassa viimassa, mutta jo pelkkä tieto siitä, että pian on kevät ja kesät, sulattaa jäätyneimmänkin sydämen. Olen jo viikon verran ollut kuumeessa (pitkää flunssaa ja influenssaa liikenteessä Tampereella) ja vallan tukkoinen, ja joutunut perumaan tältä viikolta treenejä ja palavereja ympäri Suomea, kun tärisen kotona vällyjen alla, mutta silti sydämessäni jyllää jo kevään lämpö! Sieltä ne leskenlehdet ja kielot jo tulevat, sydämeni kiljuu. Taas jo riemu, lämpö ja leikkimieli saapuu Pohjolaan ja taas hetken ihmiset uskaltavat rentoutua. Ihanaa!

Gorilla Wearin vaatteet saavat Aappenankin sporttiseks ja vauhdikkaaksi


Ihmiset tuntevat minut tämän blogin kautta nimenomaan voimanostajanaisena, voimailijana ylipäätään ja ehkä personal trainerina myös, mutta olen myös paljon muuta. Olen muusikko, kirjailija, valokuvaaja, videoitsija, näyttelijä, pr-henkilö, tapahtumajärjestäjä, ihmiseläin, jonkun lapsi, jonkun rakas, ja vaikka mitä!

Antaa talven tukkaa tuivertaa, hyvältä se näyttää kuitenkin


Kevään aikana Sarjarissa ilmestyy minulta taas sarjakuvaa ja kesän numeroon on varattu myös minulle tilaa sarjakuvaani varten. Sarjakuvia on mukavaa tehdä ja vielä mukavampaa, kun ne tulevat myös julkaistuksikin.

Krisse Gorilla Wearin vaatteissa tyylikkäänä edustamassa Space Trucker Chicksien basisti M-Speed aka Mirkkan kanssa, joka myös sarjakuvataitelijanakin tunnetaan


Sarjakuvaa ja muuta kuva- ja sanataidetta muuten on esillä ainakin näytteilleasettajien toimesta La 18.02. Tampereen Yliopistolla Pinni B-rakennuksen 5. kerroksessa Taivaankannessa klo 16-22 tapahtuu oikein urakalla Hyvinvoinnin & Viihteen Fiilistelypäivässä!

Ihan itte julkan tein, säästin ;-)


Ohjelmassa mm. : * Hurmaava Ihana kunniavieras Minna Paler antaa yleisön edessä allekirjoittaneelle eli Krisse "Aappena" Tuomiselle julkisen haastattelun. Minnahan on tuttu näky monessa mukana ollen, ollen mm. fysiikkakilpailija, voimanostaja, yms. ♥ ♥ ♥
* Kunniavieras Timo "Pode" Poutiaisen haastattelu (Nuorten bodauksen SM-kultamitalisti 2004, somepersoona, dj ja paljon muuta)
* Kilpailuja (mm. AapPenaSkaba, Aappenasormiwoimahipellys, yms...)
* Skip Nutritionin lisäravinteitten ja vitamiinien maistatusta
* Näytteilleasettajina: mm. Natural Woima & Wellness, Vaisaaren Kirja (www.antikka.net / Vaisaaren Kirja ja jos tilaat etukäteen säästät postikulut!), Eetu Haverinen (vignettedaydreams.com), Kyllä tämä tästä distro, Satelnet, Antenni.fi, Essel Design...

Tälläinenkin Gorilla Weariin pukeutunut orankiemo saattaa vastaasi tapahtumassa astella* Badikappeli-nimisessä iltaklubiosuudessa esiintyvät, Uusi Laineen rumpali Krisse "Aappena" Tuominen esiintyessään Krisse Sydän nimellä soolona (Krisse "Krisse Sydän" Tuomisen runo-, musiikki- ja performanssishow), ja illan lopuksi Iloinen Aappena plays UUSI LAINE ♥
* Legendaarinen DJ Timppa ja Dj-kollektiivi Pää & Vamma soittelevat musiikkia, etenkin Badikappeli -iltaklubiosuuden Iltadisco-osuudessa... Luvassa siis paljon ihanaa ja menevää musiikkia ♥
* Tarjolla ilmaiseksi pientä purtavaa ♥

Aappena edustavanaa edustamassa


Ja tämä kaikki ja paljon muuta ilman pääsymaksuja! Tapahtuma myös ikärajaton ja lapsiperheystävällinen... Ajantasaista lisäinfoa Facebook-eventissä.

Hyvinvoinnin & Viihteen Fiilistelypäivän järjestämisessä mukana olemisen lisäksi keväällä ainakin teen pr:ää Skip Finlandille, Gorilla Wear Finlandille ja Natural Woima & Wellnessille, treenaan pitkin Suomea (Tampereella, Turussa, Helsingissä, Nokialla...), koitan nyt akuutisti päästä eroon kuumeesta, koitan löytää fibromyalgiakipujen kuriin saamiseksi (lisää) keinoja, saada kuntoutettua kroppaa sekä akuutimpia että ikään kuin vakikalustoon kuuluvia vaivoja, ja tarkoitus olisi vähän harjoittaa muutakin elämää, ja kisata edes joissain leikkimielisissä yleisö-, harrastaja- yms. voimailukisoissa. 

Aappena leikkii supersankaria Gorilla Wearin huppari yllään


Otevoimailuissa ylittyi ainakin Sm-karsintaraja miun suorituksella 7.1., että vapun tienoilla voisin käsittääkseni kivuta kisaamaan Sm-kilpailuissa otevoimamittelöissä. Tuon vakavampia voimailukisoja en välttämättä koko keväänä näillä näkymin käy. Ollaan kuitenkin käytännössä jo pitkällä helmikuun puolella, kun voin aloittaa jonkin muun kuin kevyen voimajumpan ja muodon vuoksi voimarimpuilun, kun pitkä kuume ja koipiensa liukastumalla kipeyttäminen harvemmin kisakuntoa paremmaksi saa.

Tämä mietintähattu on ollut kovassa käytössä viimeaikoina


Eli ainakin tällä hetkellä voimanoston keväisten Sm:ien suorittaminen ei tunnu realistiselta ja jos näyttö jää kevään Sm:stä, jää myös paikka Em-kisoista siis saamatta. Ja koska tämä kevät ja kesä menee sitten kevyemmillä painoilla ja huhtikuun otevoimailujen lisäksi rankimmat voimainkoitokset käydään elo-syyskuussa taikka peräti vasta joulukuussa, menisi mielestäni kevät ja kesä vain "puoliteholla" treenaten ja kovaa voimatreeniä odottaessa, ellen olisi päättänyt jotain käänteentekevää. Että kun kerran treenaukseni on alkanut olla aina vain enemmän pumppailua, voimabodausta ja bodausta, niin päätin että ihan rehellisesti sitten bodaan kevään ja kesän. Tuleepa sitten reilusti vaihtelua tavanomaiseen voimapuurtamiseen.

Mie, Ville ja kaljuksi heittäytynyt Timo "Pode" Poutiainen


Ettei voima- ja jumppajutuistani tykkäävät joutuisi kärsimään yhtään enempää badilässytyksistä, perustin noille hommille uuden blogin tämän nykyisen rinnalle. Badilaiffia on blogin nimi, kun haluat seurata jatkossa miun edesottamuksia voimailun sijaan muodon saralla.

Tätä osastoa en tästä blogistani enkä elämästäni pois tiputa


Älkää kuitenkaan unohtako tätä silmäinne edessä olevaa blogia, sillä täällä kirjoitan jatkossakin voimajumpasta, voimailusta, voimakisailusta ja mistä nyt sitten kulloinkin haluan kirjoittaa. Oikein hyvää kevättä! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti