Kävijälaskuri

maanantai 30. tammikuuta 2017

Sekalaista bloggausta kaikenlaisista kuulumisista

Tervehdys blogiini lukemaan tullut immeinen, elläin taikka immeiselläin! Jos olet tullut tänne viihtymään ja tai kiihtymään, niin se varmasti onnistuu heleposti. Mie kun en kauhiasti ole blogissani koskaan säästellyt sanojani enkä ollut turhan poliittisesti korrekti. Mieluummin fiiliksellä ja voimalla ryteikköön kuin kieli keskellä suuhun mauttomasti ja hajuttomasti eniwei mokaten. Ja kun menee kohdilleen niin menee sitten kunnon rytinällä eikä pienenä anteeksipyytelevänä piipityksenä. Jokainen tyylillään ja niin minäkin!


Pinkki apina urheilija-aappenan blogissa, kuinkas muutenkaan!


Miulta aina välillä kysytään että "miks just Läski Urpo Apina?" ja "Vihaaksä ittees tai jotain?" Ja vastaan siihen nyt tässä bloggauksessani. Sen takia että se on miun lempinimi. Se vain on ajan myötä muotoutunut sellaiseksi. En vihaa itseäni. Diggaan itteeni paljon. Rakkaus vie eteenpäin, viha lähinnä vain taaksepäin.


Apina työntouhussa esittelemässä Skipiä, sillä Skip antaa gorillamaisen paljon energiaa <3


Läski on vanhaa suomenkieltä ja murteessakin el'' yhä tarkoittaen yksinkertaisesti rasvaa ja ilman rasvaa ei immeinen ole ja pysy elossa. Aivoissakin hyvin olennainen osa aivonystyröitten yms. lisäksi on rasva. Eli jos haluamme olla elollisia, toimivia kehoja ja mieliä, meillä on pakko olla rasvaa. Rasva on kehollemme elinehto ja elämää kunnioitan, joten toki diggaan sitä että olen elossa! Hienoo kun mulla on rasvaa! Hienoo kun roppa ja aevot toimii -jesh!Aappenat ottaa rennosti hyvässä seurassa... Urpo on ensinnäkin kaunis suomalainen nimi. Ei hajuakaan missä kohtaa joku on päättänyt että Urpoilu on tyhmää ja typerysten hommaa, mutta sellaisenahan se nyt mielletään. Noh, miepä kerron teille että se ei ole miulle negatiivinen sana. Tyhmyys, nolojen juttujen teko ja hölmöläisten puuhat ovat joko elämällemme elinehto taikka jopa nerokkuuksia. Meinaan että monet neronleimaukset ovat syntyneet vahinkoina, jokin lääkkeen todellinen hyötytarkoitus on syntynyt vahingon tahi erehdyksen kautta. Ja filosofiassa olennaisimmat kysymykset ovat nk. hullujen, lasten, houkkien ja typerysten kysymyksiä. Niitä kysymyksiä joita ongelman ratkaisemiseki kukaan nk. sivistynyt ei kehtaa esittää ja dilemma jää eloon, kunnes joku tulee ja kehtaa kysyä sen tyhmän kysymyksen. Eli urpoilu voi olla hyväkin juttu, kun sitä ajattelee esim. nk. sisäisen lapsensa elossapitämisenä, asioitten kyseenalaistamisena, rentoutena, turhien sääntöjen noudattamatta jättämisenä yms... Urpous siis kunniaaan ja viisaampaahan ei ole kuin se että myöntää sen ettei tiedä varmaksi muuta kuin sen ettei tiedä varmaksi muuta kun sen ettei tiedä varmaksi muuta kuin sen ettei tiedä muuta kun sen ettei tiedä varmaksi yhtään mitään ;-) Heh.


Tiim Aappenan johtavalla aappenalla tietennii Gorillavaatetta eli Gorilla Wearia yllään <3Johan suuri ajattelijakin sen totesi ajat sitten: ”Do silly things. Foolishness is a great deal more vital and healthy than our straining and striving after a meaningful life. ” - Anton Chekhov (January 29, 1860 - July 15, 1904). Uskokaamme häntä. Eläkäämme siis onnellisesti houkkina, ehkäpä vahingossa vaikkapa nautimmekin elämästämme! :-)


Jiihuu, orankimammasta elo on erityisen lystiä Gorilla Wearin vaatteissa... Hii! 8-)


Apina tietennii sen tähen että oon orankimamma, koska olen orankikourainen punapää joka on hyvin lapsi ja eläinrakas ja jota orankimammaksi useistakin syistä kutsutaan. Ei myö immeiset olla apinoista ja immeisapinoista kauaksi tullut. Ei tartte kö kattoo meiän kouria, hartioita, jalkoja, asentoa, ryhtiä. Roppa pyrkii aappenalysyyn, joustamaan polvista. Oleen kuin orangit ja gorrillat konsanaan. Ja orangit muuten ovat viksua sakkia ja bonobot eli kääpiösimpanssit ne vasta viisasta väkeä ovatkin. Rakastavat, hellivät ja rakastelevat riitatilanteitten tapahtuessa eivätkä riehu kuin villiintyneet vapunviettäjäihmiset tuhoten kaiken alleen meluviinapäissään. Ja esim. mölyapinat ilmoittavat aamuhuuteluissaan olinpaikkansa, jotta jokainen tietää muitten sijainnit, jottei törmäyksiä tule ja jotta konfliktit vältettäisiin. Simppeliydessään viksua. Niimpä, kannattaa olla Läski Urpo Apina. Aika metkaa, viksuu ja hauskaa onpi elo silloin!


Peukku pystyyn ja menoks, sillee se elämä rullaa lystikkäästi <3


Viime viikko muuten oli todella vinkeän vinhan metka viikko. Koko viikon olin kuumeessa ja kotona, mutta samalla vkolla ilmestyi nettiin kaksi mainosta joissa olen, miulta syntyi nettiin uusi Badilaiffia -blogi tämän hyvän vanhan rinnalle, loppuviikosta ilmestyi Sarjari #98, jossa oli julkaistu minulta Massamään -sarjakuva, tuli blogattua tässä Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa -blogissakin, jossa käynyt ihan aikuisten oikeasti yli 30 000 käyntiä.... Oli hienoa huomata, että asiat edistyy ja juttui tapahtuu, vaikka mie vaan makaan kuumeessa.... Omalla tavallaan aika siunattu ja ajatuksellisesti hedelmällinen olotila.

Tämän miulle niin kovin rakkaan Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa -blogini sijoitus blogit.fi -sivustossa on peräti nyt 10. (liikunta ja urheilu) ja 309. (kaikki blogit). Sen kunniaksi juhlin niinkin railakkaasti kuin kuuntelemalla Dead or Aliven Spin me aroundia ja muita ko. yhtyeen hittejä -80-2000-luvuilta. Kävijämäärän näette ylhäältä kävijämäärälaskurista. Saatte halutessanne nostaa lukeman kunniaksi lasillisen mehua ilmaan, jos niin haluatte sen kunniaksi tehdä. Taputtakaamme toisiamme selkiimme! Hyvä hyvä myö -jee! T. Krisse Tuominen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti