Halvalla simppeli työkalu avaruustaisteluitten mallintamiseen miniatyyri- ja tai roolipelaamisessa


Tervepä terve rakkaat kuutit, manaatit ja muut parahultaisen mainiot tyypit siellä nettiavaruuden mukavalla puolella! <3 Kiva, kun tulitte taas pistäytymään. Mukavaa, kun jotkut näitä tekstejäin lukevat. Nöshszs ;-) 




Meillä on kotona ja eri työkuvioissakin käytössä fläppitaului magneettiominaisuudella ja sitten mie hokasin, että miksen ou ennen tajunnut, että sci-fi-rpg-avaruustaistelut on niinkin yksinkertaista mallintaa kuin hankkimalla alessa olevia SW-magneetteja... ja tsädää: Bättlet käyntiin jääkaapin/pakastimen/fläppitaulun (itel kotona semmonen B3 -kokoinen)/metalliseen shakkitauluun tms ja ei tartte ostaa ja maalata kalliita figui... Idean käytännöntoimivuus tuli pikaisesti jo testattua ja toimii hyvin. Suosittelen.



Askartelevana immeisenä arvostan että noi pinnat missä noi alukset on kiinni, ovat kauttaaltaan magneettipinnoitettuja, eli kun irrottelee magneetit kehyksistään, voi sitten askarrella rääppeistä vaikka skaalattuja lasersäteitä, räjähdyksiä, meteoriitteja, markkereita yms. Ei paha tolleen alta viiden euron tuotteelta sisältää tällainen askartelijan bonusyllärisektori.



Monimuotoiseen probleemaan löytyi jälleen kerran erittäin yksinkertainen ja suhteellisen halpa (alle 5 egua) ratkaisu, josta voi vielä lisäksi askarrella omin päin ja ihan itte oman mau mukkaa vaekka mitä jännää. Että Kiva, että tuli pohittua, tajuttua ja testattua tuollainen juttu. Nyt olen sen jakanut kaiken kansan kanssa vinkki witosena. Ollaos hyvätten! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas