Hikipäissään kelkanvetoa ja maastavetoa; Nam!

Maastavetoa ja muuta mukavata 



Keskiviikkona treenasimme koutsittavani Tiim Aappenan Minnan kanssa ja hauskaa oli jälleen kerran. Alkulämmöiksi ja alkutreeneiksi vedimme köydellä lisäpainolastattua voimakelkkaa erilaisilla vetotekniikoilla, paikoillamme ollen seisaaltaan ja istuen, liikkuen etu- ja takaperin... ja koska oli oli oikein hauskaa, niin vedimme lisäksi kelkalla toisiamme sen kyydissä, vuorotellen. Oli erittäin hauskaa se.




Kelkkailun jälkeen, kun oli lämpö päällä ja hiki virtasi kuin vesi Tonavassa kevättulvien aikaan, niin löimme urakalla päärynäpallo-reaktiopalloa. Tekniikkanyrkkeily yhdellä kädellä vuorotellen kättä ja välillä siirtyen kahdella kädellä vuoroin lyömään, on vallan hyvää settiä ihan voimanostajalle, tai ylipäätään voimailijalle. Kehittyy koordinaatio, silmä-käsi-hallinta ja vahingossa vaikka saa jonkinlaista liikkuvuuttakin kroppaansa. sivutuotteena




Nyrkkeilypallon "läpsinnän" jälkeen harrastimme vastuskumilla kera erikoiskahvan -treenaamista. Teimma jumpassa erinäisiä lihaksia ja lihasryhmiä hyödyttävää treeniä, istuen ja seisaaltaan. Tuon jälkeen teimme tietennii tankoapinoina penkkipunnerrusta, samalla tangon kevennystä ja kuljetusta treenaten toisillemme. Tärkeä taito sekin. Kuuteen kymppiin penassa mentiin. Koska oli kyseessä enemmän tekniikka-treeni ja räjähtävyyden teko kuin mikään ykkösmaksimin raivopäinen kasvattelu.



Tuon jälkeen tehtiin maastavedossa kuudella kympillä vitosia, sitten seittemällä kympillä vitosia, 90 kglla mie tein vitosen ja Minna kolomosen, Satasella tein kolomosen ja Minna kakkosen, 110 kglla tein kakkosen ja Minna ykkösen.




Eikä se reeni vielä siinä ollut. Teimme lopuksi vastuskumilla erikoisliikkeitä ja sitten mas-paini tyyliin jumppasimme yhdessä, lattialla kantapäät vastakkain ja hitaalla vedolla vuorotellen, koko ajan välissämme pitäen erikois-ojentajakahvaa. Kyllä teki höpöä ja nöpöä. Huhhahei, hiki virtasi ja nauru raikasi. Tuon jälkeen oli luvassa vielä hieman nyrkkeilypallon läpsyttelyä.... ja tietennii seuraavien reenien sopimista. Hiki tuli treeninkin jälkeen. Kumma juttu. On se kamalaa kuin näin kuiva tyyppi joutuu päivän aikana kolme kertaa suihkussa käymään. Siellä kastuu ja on kosteaa. Sus siunakkoo kui' kamalata semmonen! 👼👽

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas