Heimoilua


Heimot roolipelistä muutama sananen


Diggaan siitä, että Heimot, minun oman rehellisen näkemykseni mukaan, mahdollistaa monenlaisen pelaamisen, monivivahdekkaan kampanjanrakentamisen ja useamman pelitavan, ja muutenkin todella monet lähestymistavat. Miten ikinä Heimoja pelaakaan, niin lopputulos on varmasti dramaattinen.


Minusta Heimot -roolipeli on kansia myöten alusta asti tuntunut jotenkin Enki Bilalin Jumalaton näytelmä -sarjakuvaromaanin seikkailun ja maailman henkiseltä, ja siis jo  lähtökohdiltaan oivalta välineeltä pelauttaa jumalaisen mittakaavan tarinoita, joissa on myös hyvin raadollisiakin piirteitä Yhtälailla kuvituksesta ja teoksesta kokonaisuudessaan (kyllä, minusta Heimot rpg on teos) aistii suuren potentiaalin Aliensin henkisten seikkailujen pelauttamiseen. 



En voi sanoa olevani millään muotoa Heimot -expertti, mutta Jumalattoman näytelmän hengessä Heimoja tuli muutaman ite väsäämän seikkailun verran pelautettua onnistuneesti itteä ja pelaajia tyydyttävällä tavalla. Yksi seikkailu tuli Heimoja pelautettua myös Aliens vs Predators -leffan hengessä. Oli sen verran hauskaa, kun jostain näin synkästä lähtökohdasta voi kanssasynkiöitten kera pelatessa, olla ;-)



Eli suuresti kiituksia pelin luojalle Miska Fredmanille rakastettavan toimivasta maailmasta ja pelimekaniikasta, joilla helppo pelailla oman maun mukaan. Kiitos, niiaus ja kumarrus täältä suunasta <3 T. Krisse Tuominen, ropettava voimailija.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas