Pridea ja Picniciä

Erittäin hyvää PRIDE -kuukautta Teille Kaikille Siellä Jossakin


Yli nelikymppisenä kroonisesti sairaana kipupotilaana sitä ei varsinaisesti ole elämäntilanteessa, jossa olisi hyvät lähtökohdat laukata festareilla pitkin maailmaa. Joka kesänä sitä silti jotain yrittää tehdä ja jossain käydä. Tänä kesänä on nyt ainakin festari-kausi tullut korkattua, sillä lauantaina 17.2023 tuli meikäaappenan käytyä Pride-kulkuueesa marssimassa ja picnicillä oleilemassa. Manse Pridessa tietenkin ja Tampereella -Nääs! 


Asukokonaisuus olennaisimmilta osiltaan, ja pitkälti sama hiustyylikin, tulikin jo testattua toimivaksi vuonna 2019, jolloin ylläoleva (V)Äristyksiä 3 & 4 -koteloinen kuva meikästä on otettu. Siinä myös marssin viimevuoden (vuosi 2022, siis) Manse Pridessa, joten tästähän alkaa tulla jo jonkinlainen tyylillinen perinne.


Kokoontumispaikalle tuloa ennen kävin kaupoilla hakemassa vettä ja muuta juotavaa, sipsejä ja muuta naposteltavaa. Kohtasimme Pingun kanssa Sorin -aukiolla, josta siirryimme odottamaan muita poppoostamme Puisto-ravintola/-kioski-kombon kohdille, varjoon puun alle.


Ennen kuin laumamme oli kokoontunut, tuli poikettua Puisto -ravintelin alakerrassa vessassa. Sieltä tultuani, sain kannettavakseni Suurin niistä on rakkaus - kyltin. 



Meiän poppoolla oli aika paljon aiheeseen liittyviä koruja, pinssejä ja kasseja, kuten näistä kuvista voinee huomata. 



Marssin jälkeen hankkiuduimme mahdollisimman varjoiseen ja rauhalliseen soppeen picniccaamaan. 







Tampere-talon vessat tulivat jälleen tutuiksi ja hyvä niin. Inhoan bajamajoissa asioimista. Onneksi sellainen ei ollut tarpeellista picnicatessa. 



Poikkesin hakemassa illalla pyöräni puistosta ja väkeä oli yhä paljon Prideilemassa. Hyvä niin. 


Lopuksi jaan teille toisen kesäasukokonaisuuteni. Kesän abena 2023 olisi tuolla luukilla varma, uson ma.

Kivaa kesää kaikille 

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas