Hyvin menee - menköön!

 Jouluajan ja loppuvuoden viimeaikaisia kuulumisia

Minulle kuuluu monin puoli enemmän kuin ihan vain jeba jeetä. Suorastaan (todella) hyvää. Joulu mänj hyvässä seurassa erittäin hyvässä hengessä. Lepoakin sain. Lahjoja oli kiva antaa, ja en mie niitten saamisestakaan loukkaantunut.

Minut hyväksyttiin tiistaina, ihan pyytämättä ja yllättäin, viralliseksi julkaisijaksi DriveThruRPG:n toimesta. DriveThruRPG on kansainvälisesti suurin roolipelien ja korttipelien digitaalinen jakelija ja markkinapaikka. 


Samalla pöhinällä eilisiltana ilmestyi, viimeisenä hyväksyttynä julkaisunani DriveThru RPGssä, uusin Take the Edge issue 4.2, joka on siis päätoimittamani ja julkimoimani roolipelilehti. Lehti keskittyy Over the Edge, 3rd Edition RPG:n materiaaliin ja on tehty Atlas Gamesilta lisensoituna tuotteena. Voi, että kun miun kelpaakin olla nyt muikeena ja muiskeena.

Vaikka Take the Edge, issue Edge 4.2, on ennen kaikkea lisenssin turvin julkaistu lehti missä on materiaalia Over the Edge, the 3rd Edition - roolipeliin, on siitä takuuvarmasti iloa myös muille kuin kyseisen roolipelin pelaajille ja pelauttajille.  Etenkin koska Over the Edgen päänäyttämöllä Al Amarjan saarella meiningissä menee vähän kaikki (mukaanlukien eri aikakaudet), ja koska materiaali on monelta osin systeemiin sitoutumatonta ja yleishyödyllistä, niin kannattaa hankkia ko. PWYW-tuote vaikkei OTEsta otetta olisi saanutkaan. https://www.drivethrurpg.com/product/465009/Take-the-Edge-fanzine-42--AKA-issue-42

Lehden tekohistoriasta hieman sanailua englanniksi. About the process of making the issue. https://vitnessiivatnessiijavilosofiaa.blogspot.com/2023/12/take-edge-issue-42-is-out-and-about.html

Hyviä loppuvuoden aikoja ja erityisen mainiota uutta vuotta!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas