Vv&v - blogin joulukalenterin luukku 4

 

Vitnessii, vätnessii ja vilosofiaa - blogin joulukalenterin luukku numero 4

Messuilla voi törmätä ihtelleen tuttuihin brändeihin ja naamoihin niitten takana. Joskus siitä voi syntyä ystävyys. Joskus yhteistyötä. Joskus sekä että. VV&V blogi ja Coming Through RPGs tykkää Noppanoidasta ja Noppanoita tykkää meistä.

Neljännen luukun takaa paljastuu riemun kirjava ja kauniin kukertava valokuva. Kuva, jonka olen ottanut Tracon Hitpoint 2023 häppeningissä. Kuvassa on Noppanoita - myyntipöytä edustajineen. FinnConissa olivat selvä menestys, sillä aina kun yritin myyntipöydän äärelle, edessäni oli aina esteenä ihmisjono/rivi. 

Tracon Hitpointissa minulla oli media-lätkä etunani ja se että olin ennen varsinaisia ohjelmia paikalla. Niinpä pääsin juttelemaan ja kyselemään kaikenlaista, ja nauramaan jutuillemme. Löytyi sielun sympatiaa ja tiettyä vahvaa yhteyttä, jota syntyy silloin kun mainiot tyypit kohtaa toisensa. 

Sittemmin olemme olleet yhteydessä instassa. Se oli vääjämätöntä, että tulemme tekemään yhteistyötä. Mie teen erikoisia indie-julkaisuja, joissa kokeillaan myös erinäisillä noppa- ja korttimekaanikoilla. He tekevät käsityöläistyönä erikoisnoppia. Niimpä marraskuun lopulla ja joulukuun alussa instassa pähkäilimme speksejä ja ny se on sovittu. Koitan saada helmi-maaliskuulle 2024 testauspakkauksia Ylivoimaiset Mahtisankarit -pelistä. Noppanoita tekee niihin erikoisnoppia. Pinkkiä ja keltaista metalliväreinä kera bling bling -tähtiloiston Sicherman-noppaa on tilauksessa. Piakkoin tilaukseen menossa myös erikoiserä keskiarvonopista. Tiedä vielä mitä jännää niihin keksitään. 

Yhteistyössä on voimaa ja ystävyys rikkoo vuoria ja siirtää esteitä.  Ja se tuntuu yhtä hyvältä ja kivalta kuin miltä se näyttää. Ellei enemmänkin. 💓💔💕💗

Huomenna on jälleen uuden luukun aika. 

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas