Kävijälaskuri

maanantai 2. toukokuuta 2016

Hyvvee post-Vappuista muaanantaeta kaekelle kansalle!

Kaksi Silarukovin violettia vastuskumia, voimaprinsessa, leuanvetotanko, iloinen mieli, ja tadaa: meillä on hauska keinu, pomppuvieteri, kiipeilyavustin, jumppavermes ja "levitaatio"laite ;-) Ja käy kyllä hyvänä jumppana vaffa-aappenalle :)


On se hienoa sannoo, että vappu män omalta osalta rauhallisesti, monin osin rentouttavasti, mieluisan tekemisen parissa, hyvässä seurassa, elosta nauttien, hyvvee ruokaa kohtuullisesti syöden, ja muaanantaiaamuun heräsin hyvässä seurassa selvinpäin ja rakastettuna. Tuo kun ei ole mikkeen ittestäänselevyys, etenkään suomalaisella juoma- ja juhlintakulttuurilla post-Vappuisessa Suomessa ;-)

Tiim Aappenalaisia Misster Pöndin piirittämänä ;)

Viikonloppuna muuten tuli vihdoinkin jotenkin juhlistettua Tiim Aappenan Vappuchillailumiittendeeroksessa, että oon kaksinkertainen SM-mitalisti. Ekan SM-mitalin tienasin suorituksillani WPC:n SM-kilpailuissa osallistumalla 09.04.2016 naisten avoimeen RAWpenkkipunneruksen SM:ään, jossa sain SM-kultaa. Toisen SM-mitalin sain FPOn RAWvoimanoston SMssä la 23.04. kolmen lajin (kyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto) suorituksilla naisten avoimen raskaassa sarjassa, jossa kaulaani ojennettiin SM-hopeamitali. Ei tullut pidettyä mitteen juhlapuheita, mutta riemuittiin sitä, että porukalla yhdessä nämä mitalit on saatu. En mie iliman treenikaverien, ystävien, kumppanin, huoltajien, spotterien, lasten, sponsorien, jne. apua olisi mitaleita kaulaani saanut. KIITOKSIA TUESTA!

Juhlakorokkeilla naisten avoimen raskaansarjan SM-hopeamitalisti ja kultamitalisti tuulettamassa podiumilla Piikkiön liikuntahallissa

Juhlallista oli myös se, että hieman ennen vappua blogini kävijälaskuri ilmoitti yli kymmenentuhatta käyntiä ja vapunjälkeisenä muaanantaina laskuri näytteepi jo yli yhtätoistatuhatta (enemmän kuin 11 000 -wau!) käyntiä. On se huimaa! Paukutelkaapas miun puolesta vaikkapa alkoholittomia skumppapulloloita auki ja töristelkää vaikka torvia ja päristelkää rumpuja tämän kunniaksi, mutta tätäkään asiaa en aio juhlia ja juhlistaa sen hurjemmin kuin mainitsemalla asiasta tässä blogissani, ja jatkamalla niin kuin aina ennenkin, eli elämällä elämääni ja arkeani etiäpäin ;)

Aappena iloisena mainioitten immeisten keskellä ;)


Sunnuntai-iltana Vappupäivänä oli vallan iloinen, mutta väsynyt olo. Nukahdin kyllä kuin saunalyhty, kun sänkyyn kömmin. Heräsin keskellä yötä, enkä nukahtanut reiluun tuntiin. Ajatukset risteilivät päässä ja pohdin: "Johan tuossa viitisen tuntia tuli goisittua... mitäpä sitä ennee.. ollaan vuaan sitten herreillä yöllä ;-)", mutta jatkoin ajatuksiani toivoen: "No, jos kuitennii sais nukahettuu uuelleen, niin oishan se silleen niinkö aeka taivaallisen kiva asia. Jos ei uni simmuun tuu enneen, niin siitenhän mennään niillä unilla mitä on saatu. On sitä vähemmilläkin pärjätty" ;-) Mitäpä sitä tosiaannii yöllä herättyään ressaa turhia nukahtamisesta, sillä ressaamisella nyt ei ainakaan lepoa ja rentoutta saavuta, ja unetkin varmasti kaikkoavat.

Rennoin rantein elämä on palajon haaskempaa... tässäpä löysin rantein Annan kanssa Iloisen Härän takahuoneessa lämmittelyalueella.. ja aika rennosti ottaa olonsa myös kansa taustalla ;-)


Nukahdin kuitenkin vielä uudelleen ja pohdin uaamulla "Käyhän se näinkin... reilut 7 h unet pätkissä. Oikeastaan hauskaahan se oli yöllä hiljaisuudessa valvoa ja nautiskella omasta rauhasta ja tilasta", ja kömmin sängystä ylös. Aamun rauhassa tein aamutoimia ja juttelin myös hanini kanssa niitä näitä, kummankin valmistautuessa päeväänsä. Uaamujumppaakin tuli tehtyä hieman. Yhdessä ja erikseen.

Peukut ne o hyvä olla pystyssä ja virneen leviä, sen tietee Herrainpukimon, Vegetukun, jne.:n Tuukka Simonenkin ja tietennii ite orankimamma eli Krisse Tuominen, joka muuten on blogiyhteistyössä lupsakan Gorilla Sportsin tiimin kanssa ;)


On noi Silarukovin violetit vastuskumit muuten vuaan oivan monipuoliset vermekset. Niillä kelepoo treenata kyllä sekä lämmittelyinä, venyttelyn apuna, kuntoutuksessa, palautuksessa, ja monenlaista voimailua ja jumppailua niillä voipi puuhtata, ja leikkeihinkin niistä on. Mahtavaa, kun ne Silarukov Gripmonsters -kisasta tsjp Metal Nutrition Power Weekendistä ihtelleni voitin otevoimailukilpailuista. Tännäänkin olo paljon notkiampi, vaffempi ja vetriämpi kun noilla Silarukoveilla peuhasi. On ne vuaan mahtavat välineet!

Tännään tuaas kaupunnille asioita hoitammaan, ruuuanhakureissulle, tovereita moikkaamaan, ja sitten Tiim Aappenan Petrin ja voimaprinsessan kanssa kuntosalille iltapäivällä ;-) On se tämä vuaan vallan mainiota elämätä. Mii laiks ö lot! JEAH! <3 Hyvvee post-vappuista muaanantaita kaikille! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti