Kävijälaskuri

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vappupäivä män mukavasti

Onko se Pätti Smitti, Löysä Jokinen, Taavetti Povinen vai Tsoni Bääsh?! ;)


Tiim Aappenan Vappupäivän chillailumiittindeerokset alkoivat hyvin rauhallisesti, jatkuivat rauhallisina ja pysyivät loppuun asti rauhallisina. Tunnelma toki oli katossa ja puheenaiheet vaihtelivat maan ja taivaan välillä hyppien Bowiesta limasieniin. Etenkin alussa todellakin puhuimme sienistä ja sienikirjoja lueskeltiin. On muuten vallan hubaa meininkiä sellainen.


Onko se Jämessi Pontti vai kekä se siinä hiipii?

Silarukovin vastuskumien käyttöä demonstroin myöskin aluksi ja myöhemminkin eri immeisille.  Ja kyllähän ne vastuskumit olivat riemuisassa ja kovassakin käytössä. touhuttiin Silarukovin vastuskumien lisäksi muunkinlaisen jumppailun ja voimailun merkeissä.  Tiim Aappenalla piettiin omat aapenoitten aappenalympialaiset saappaanheitossa... kaikki hävis ja kaikki voitti ;-)
Mainiota meininkiä.

Suaapas lensi ja toinen kotvan piäästä perreen ;)


Katottiin Pussy Riot -dokumentti ja keskusteltiin dokumentin herättämistä fiiliksistä, leikittiin puku- ja varusteleikkejä ja hassuteltiin kameralla... yms...  Erittäin rock ja lupsakkoo... Kiva Vappupäivän meisinki. Yhdes tehty Perunasalaattikin maittoi kansalle ja itellekin maittoi se om nom nom.

Hyvve Vaappua teillekin, kiljuu kauboikin! ;)


Eli voisi peräti sanoa, että Tiim Aappenan Vappuchillailut menivät siis kaikkinensa kivasti.  Hjuva juttu onpi se. Oon väsy, mutta aekas häpi. Hyvvee Vappupäivän loppua ja alkavan viikon alkua, ja riemuisia liikkumisia kaikille! ;) T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti