Kävijälaskuri

perjantai 20. toukokuuta 2016

Uusi uljas viikonloppu edessä!

Joskus olen rampannut vaa'alla alvariinsa. Vaaka on ollut välillä vihollinen, välillä ystävä. Nykyään vaaka on paremminkin esine ja väline muitten joukossa. Se näyttää sen verran kuin se kulloinkin näyttää. Käyn sillä nykyään lähinnä kisojen yhteydessä ja samallahan tieto on myös julkista, niin ei tartte erikseen pitää kirjaa painonsa kehityksestä suuntaan tahi toiseen :-)

Aappena lavalla Ganesin kanssa back in the days :-)


Tänään tuli pitkästä aikaa käytyä vaa'alla ihan peräti kotivaa'alla. Ja lisäksi erittäin pitkästä aekoo uaamuvaa'alla. Mie kö ylleensä käyn kisojen yhteydessä iltavaa'alla ja eka aamuvaaka kisaurallani on edessä 10.6. EM-kisoissa, kun kisa on 11.6.  Mikkelissä la 7.5 olin iltavaa'alla jtn 101,9 kg ja tännään 20.5. olin uaamuvaa'alla vaevaeset 97,9 kg, vaekka olin hieman jottaen uaamulla natustellutkin ja juonunna ennen kö vaa'alle rahtautuminen tuli miun mieleeni. Huomaa kyllä että a) bulkki on ohi b) ei oo päällä kisahiilaritankkausta c) aamu- ja iltavaakalukeman välillä ON selkeästi eroa.

Voe tokkiinsa kö olinkin seksikäs kuvanotto hetkellä. Wautsiwau! Hyvässä lihassa! :)


Tännään ajattelin mennä käymään kuntosalilla tekemässä yleiskunto- ja kestävyysjumppaa ja illalla ajattelin poiketa lyhyesti voimaprinsessan kanssa tekemässä kisavalmistautumista. Lyhyt ytimekäs tekniikkatreeni, jolla herätellään aivot ja kroppa siihen, että huomenna mennään eikä meinata :-) Huomenna sitten tosiaannii sekä VegFesteillä poikkeamista että Nääshallin penkkikarhujen kisoihin osallistumista ja yleisössäkin kisojen seuraamista. Sunnuntaina sukulaisten näkemistä ja sukuhaudoilla poikkeamassa käymistä.

HUOM! Paidan teksti :)


Siinähän sitä taas yksi uljas viikonloppu tulee vietetyksi, kun jumppailee, urheilee, hyötyliikuskelee, immeisiä näkkee, syöpöttellöö ja leppäilee. Voisi sitä palajon huonomminkin aekansa viettee :-) Hyvvee kesänalkua ja kevvään loppua ja muuten vaan aurinkoisia kelejä! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti