Kävijälaskuri

lauantai 9. syyskuuta 2017

Hyvvee lauantaagia kaegel kansale!!!

Tänään mennään tuaas salille AappenaWoimaZen -jumpparyhmällämme. Olkoon zen niin ryhmämme kanssa kuin myös teidän keskuudessanne.

Aappena sannoo pus, kera uuvven hivustyylinsä


Viimesunnuntaina tuli käytyä salilla tekemässä peruskuntoa, torstaina penkkipunnersimme aappenazenwoimasakillamme iloisesti, ja muutoin on menty hyötyliikunnalla, joogalla, aerobisella, meditoinnilla, venyttelyllä ja kotijumpalla.

Huba haba hop


Torstaina kokeilin tavanomaisesta tyylistäni poikkeavaa tapaa penkkipunnertaa. 80 kg kulki, etenkin rinnalta lähtiessä, kevyemmin kuin varmaan koskaan. 85 kg hyytyi kahdesti, mutta jäi vain vähän vajaaksi. Maaliskuussa olevien fpo iloinen härkä raw penkkipunnerruskisoihin treenaaminen on siis jo alkanut.
Nameti namEnnen Iloista Härkää on kuitenkin la 18.11. Nääshallin penkkikarhujen penkipunnerruskisat, joissa tietenkin aiomme kisata Tiim Aappenan väellä ja voimin. Vuoteni 2017 huipentuu su 10.12. Tatu Avola Memorial -kilpailuun, jossa osallistun varusteilla kolmen lajin voimanostokisaan..

Habatiti hop!!Nyt on lauantai ja mutustelen ruokaa, jotta jaksan treenata treenuset kunnialla alusta loppuun. Mie en ole vannoutunut ravintolisien ystävä, joten ruuoalla enimmäkseen mennään jälleen. Moikataan kö nähhään! T. Krisse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti